'Love Actually'-cast blikt samen terug op de afgelopen 20 jaar

'Love Actually'-cast blikt samen terug op de afgelopen 20 jaar

Het is nog niet eens december en we worden nu al getrakteerd op een heerlijke Love Actually (2003) special! De cast van een van de meest geliefde en iconische kerstfilms komt weer bij elkaar om terug te blikken op de afgelopen twintig jaar. De één uur durende special The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later is al heel snel te zien.

Cast blikt terug

Samen met Diane Sawyer bespreken onder anderen Hugh Grant, Emma Thompson, Billy Nighy en Thomas Brodie-Sangster hoe de film niet alleen een geliefde kersttraditie werd, maar ook een wereldwijde sensatie. Iets wat Emma Thompson niet per se had gedacht. "Het is een beetje vreemd, nietwaar?" zei Thompson over haar eerste gedachten nadat ze de film voor het eerst had gezien. Ook herinnerde ze zich dat Grant de film het "meest psychotische ding" vond waarin ze ooit hebben meegedaan.

Red Nose Day Actually

De special is overigens niet de eerste keer dat de cast weer samenkomt. In 2017 werd Red Nose Day Actually (2017) gemaakt ter ere van Red Nose day, een inzamelingsactie opgezet door de liefdadigheidsinstelling Comic Relief.

Leuke weetjes

Vorige week deelden we dat de iconische dansscene van Hugh Grant bijna niet doorging en dat is niet het enige wat deze special onthult. Het is namelijk echt het handschrift van Andrew Lincoln op de kaarten die hij schreef voor Keira Knightley's personage, Juliet. En Knightley's beruchte pet? Die droeg ze om een puist op haar voorhoofd te verbergen. De special belooft nog veel meer behind the scenes informatie en anekdotes te delen.

Love Actually (2003)
7.6
Kijk op Videoland • De film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft.

De special wordt 29 november om 20:00 uur Amerikaanse Eastern Time uitgezonden in de VS zal daarna te streamen zijn via Hulu. Mogelijk verschijnt de special in Nederland op Disney+, maar dit is nog niet zeker en hier is dan ook nog geen datum van bekend.

Beeld: Still 'Love Actually' via TMBb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video'sLove Actually (2003)Red Nose Day Actually (2017)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws