Trailer van Jesse Eisenbergs regiedebuut 'When You Finish Saving The World' nu te zien

Trailer van Jesse Eisenbergs regiedebuut 'When You Finish Saving The World' nu te zien

Acteur en schrijver Jesse Eisenberg maakt zijn regiedebuut met de film When You Finish Saving the World (2022) waarvan de officiële trailer is uitgebracht. Oscarwinnaar Julianne Moore en Stranger Things-ster Finn Wolfhard spelen moeder en zoon die het moeilijk met elkaar kunnen vinden in de A24-drama.

Regiedebuut

Jesse Eisenberg is bekend als acteur uit onder andere Now You See Me (2013), The Social Network (2010) en meest recent als Lex Luthor in Zack Snyder's Justice League (2021), maar naast acteren is hij ook actief als schrijver. Het verhaal van When You Finish Saving The World is gebaseerd op zijn de gelijknamige Audible Original-serie en is het eerste project dat hij heeft geregisseerd. De film was begin dit jaar voor het eerst te zien op het Sundance Film Festival en zal volgend jaar in de bioscoop verschijnen.

Officiële trailer

De trailer laat ons kennismaken met de Ziggy (Wolfhard) die is gefocust op zijn carrière als social media-streamer artiest, en zijn moeder Evelyn (Moore) die haar zoon probeert te begrijpen. Ziggy wil graag indruk maken op een meisje (Alishia Boe) en gaat daarom mee met haar opvattingen over politiek, terwijl Evelyn zich bekommert om een tienerjongen in haar opvangcentrum.

Als we de quotes in de trailer mogen geloven, belooft het een mooi coming-of-age verhaal te zijn met prachtige prestaties van zowel Moore en Wolfhard als Eisenberg.

When You Finish Saving the World (2022)
6.2
Tiener Ziggy (Finn Wolfhard) heeft via het internet een groot aantal fans vergaard met behulp van zijn folkrocksongs.

When You Finish Saving The World is vanaf 20 januari 2023 te zien in de bioscoop.

Beeld: Still 'When You Finish Saving The World' via TMDb
Tekst: Via A24

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopWhen You Finish Saving the World (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws