Gloednieuwe thrillerserie met 'The Office'-ster Steve Carell vanaf vandaag te zien

Gloednieuwe thrillerserie met 'The Office'-ster Steve Carell vanaf vandaag te zien

Steve Carell komt nogal in de penarie terecht in The Patient (2022), waarin hij een therapeut speelt die wordt ontvoerd door één van zijn patiënten die een seriemoordenaar blijkt te zijn. De psychologische thrillerserie is vanaf vandaag te zien op Disney+.

Andere handige Disney+-pagina's:

Een seriemoordenaar en zijn therapeut

Carrell speelt Alan Strauss, een therapeut die gevangen wordt gehouden door een patiënt van hem, Sam Fortner (Domhnall Gleeson), die zich ontpopt als seriemoordenaar. Alan krijgt de taak om zijn moordlust te beteugelen. Hij moet Sams gestoorde geest zien te ontrafelen, maar Sam weigert kritische onderwerpen aan te snijden. Nu de tijd dringt, vecht Alan wanhopig om Sam te stoppen voordat hij medeplichtig wordt aan zijn moorden of zelf een doelwit wordt…

Kijk The Patient nu op Disney+! 🍿

Van The Mentalist-maker

De afleveringen zijn geregisseerd door Chris Long, die eerder werkte aan The Mentalist (2008–2015) en Suspicion (2022). De thrillerserie is geschreven door Joel Fields en Joseph Weisberg, die eerder samen The Americans (2013–2018) maakten.

The Patient (2022)
7.0
Kijk op Disney+ • Een psychotherapeut die onlangs zijn vrouw verloor, wordt gevangen gehouden door een seriemoordenaar met een ongebruikelijk verzoek, om zijn moorddadige driften te beteugelen.

Vanaf vandaag op Disney+

Alle afleveringen van The Patient zijn nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via Hulu / Suzanne Tenner
Afbeelding via Hulu / Suzanne Tenner
Afbeelding via Hulu / Suzanne Tenner
Afbeelding via Hulu / Suzanne Tenner
Beeld: Still 'The Patient' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsThe Patient (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws