Wanneer verschijnt de tweede helft van 'Firefly Lane' seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt de tweede helft van 'Firefly Lane' seizoen 2 op Netflix?

Sinds deze week zijn op Netflix éindelijk nieuwe afleveringen van Firefly Lane (2021‑ ) te zien. Voor iedereen die de negen afleveringen al heeft gezien, is de grote vraag: wanneer verschijnt de tweede helft van seizoen 2 van de serie over Kate en Tully op de streamingdienst? In dit artikel gaan we in op alle info die we hier nu al over hebben.

Eerste 9 afleveringen van seizoen 1 nu te zien

In seizoen 2 belooft Netflix antwoord te geven op de vraag waarom de hechte vriendschap van Tully en Kate is beëindigd. Ook worstelt Kate met de nasleep van Johnny's noodlottige reis naar Irak en wordt Tully geconfronteerd met een rechtszaak na het verlaten van haar talkshow. Ze moet haar carrière helemaal opnieuw beginnen en gaat tevens op zoek naar de vader die ze nooit heeft ontmoet, tot grote ergernis van haar moeder Cloud.

In de jaren 70 worstelen tieners Kate en Tully ondertussen om hun vriendschap in stand te houden, gaat Cloud naar de gevangenis voor drugshandel en gaat Tully bij haar oma wonen, ver weg van Firefly Lane. De meisjes krijgen te maken met het tumult van de middelbare school en weten dat ze elkaar nodig hebben.

Wanneer verschijnt deel 2 van Firefly Lane seizoen 2 op Netflix?

De eerste helft van Firefly Lane seizoen 2 is nu beschikbaar op Netflix, bestaande uit negen afleveringen. Voor deel 2 (7 afleveringen) moeten we nog wachten tot 8 juni 2023. Nog ruim zeven maanden dus… Waarom Netflix het seizoen opsplitst in twee delen, is helaas niet bekend.

Firefly Lane (2021‑ )
7.4
Kijk op Netflix • Tully en Kate ontmoetten elkaar op Firefly Lane toen ze meisjes waren. Na 30 jaar lief en leed zijn ze beste vriendinnen en onafscheidelijk.
Beeld: Still 'Firefly Lane' via Netflix / Diyah Pera

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsFirefly Lane (2021‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws