De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 48)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 48)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Crime Scene: The Texas Killing Fields (docuserie)

Crime Scene: The Texas Killing Fields (2022)
6.6
Kijk op Netflix • Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.

Lady Chatterley's Lover

Lady Chatterley's Lover (2022)
6.6
Kijk op Netflix • Connie trouwt met Sir Clifford Chatterley en lijkt een rijk en bevoorrecht leven tegemoet te gaan als ze de titel Lady Chatterley aanneemt.

Disney+

The Patient (serie)

The Patient (2022)
7.0
Kijk op Disney+ • Een psychotherapeut die onlangs zijn vrouw verloor, wordt gevangen gehouden door een seriemoordenaar met een ongebruikelijk verzoek, om zijn moorddadige driften te beteugelen.

Willow (serie)

Willow (2022‑ )
5.6
Kijk op Disney+ • Jaren na de gebeurtenissen in de originele 'Willow'-film, introduceert deze serie geheel nieuwe personages in het betoverde rijk van feeënkoninginnen en tweekoppige Eborsisk-monsters, en verwelkomt het wederom de held Willow Ufgood.

HBO Max

Gomorra alle seizoenen

Gomorra (2014–2021)
8.7
Kijk op HBO Max • 'Gomorrah' (Gomorra - La serie) is gebaseerd op het gelijknamige boek van Robert Saviano. De serie schetst een beeld van de brute Napolitaanse misdaadorganisatie de Camorra, gezien door de ogen van Ciro Di Marzo (Marco D'Amore), de gehoorzame en zelfverzekerde rechterhand van de leider van de clan, Pietro Savastano (Fortunato Cerlino).

A Hollywood Christmas

A Hollywood Christmas (2022)
5.2
Kijk op HBO Max • Een succesvolle regisseur van kerstfilms beleeft haar eigen kerstverhaal als een aantrekkelijke studiomedewerker de productie van haar nieuwste kerstfilm stil dreigt te zetten.

Videoland

Rasti Rostelli: The Show Must Go On

Rasti Rostelli: The Show Must Go On (2022)
Kijk op Videoland • Rasti Rostelli, echte naam Roland van den Berg, groeide in de jaren 90 uit tot de beroemdste hypnotiseur van Europa.

Apocalypse Now

Apocalypse Now (1979)
8.5
Kijk op Videoland • Ten tijde van de Vietnamoorlog, wordt Kapitein Willard door het Amerikaanse opperbevel in Vietnam richting Cambodja gestuurd om kolonel Kurtz te liquideren.

Amazon Prime Video

Ivanna

Ivanna (2022)
5.7
Kijk op Prime Video • Ambar & Dika zijn net begonnen aan een nieuw hoofdstuk van hun leven als de jarenlange wrok van een kwaadaardige entiteit zich voor hun ogen ontvouwt.

Your Christmas or Mine?

Your Christmas or Mine? (2022)
6.4
Kijk op Prime Video • Het is de avond voor Kerstavond. Nadat de nieuwe geliefden Hayley en James elkaar gedag hebben gezegd op het station nemen ze allebei het impulsieve besluit om elkaar te verrassen, en wisselen ze van trein.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Your Christmas or Mine?' via Prime Video

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws