Opnames van het tweede seizoen van Netflix-serie 'Heartstopper' zijn afgerond

Opnames van het tweede seizoen van Netflix-serie 'Heartstopper' zijn afgerond

De opnames van het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie Heartstopper (2022‑ ) zijn afgerond, zo laat de streamingdienst via Instagram weten. Op de foto staan de trotse hoofdrolspelers Kit Connor en Joe Locke, samen met scenarioschrijver en maker Alice Oseman.

Fleurige filmklapper

'Dat staat erop', laat Netflix weten via Instagram. Conner, Locke en Oseman kijken blij op de bijbehorende foto. Oseman houdt een filmklapper vast met regenboogkleuren. Erop getekend staan de verliefde hoofdpersonages Charlie en Nick. Fans reageren enthousiast onder de foto en kunnen klaarblijkelijk niet wachten tot het tweede seizoen uitkomt op Netflix.

Onverwachte romance

Het eerste seizoen van Heartstopper werd er goed ontvangen. De romantische serie gaat over de leerlingen Charlie en Nick, die onverwachts voor elkaar vallen. Charlie, Nick en hun vriendenkring moeten de reis van zelfontdekking en acceptatie afleggen. Ze steunen elkaar bij het vinden van hun meest authentieke zelf.

Still 'Heartstopper' via Netflix / Rob Youngson
Still 'Heartstopper' via Netflix / Rob Youngson

Derde seizoen ook al aangekondigd

Terwijl we nog met smart wachten op het tweede seizoen van de populaire serie, kunnen we er al zeker van zijn dat er ook een derde seizoen aan zit te komen. Netflix maakte eerder dit jaar bekend de serie met twee seizoenen te verlengen. Het is nog niet bekend wanneer de makers beginnen met het filmen van seizoen 3.

Binnenkort is seizoen 2 van Heartstopper te zien op Netflix. Een releasedatum is nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Heartstopper in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Heartstopper (2022‑ )
8.7
Kijk op Netflix • Als de zachtaardige Charlie en de rugbyliefhebbende Nick elkaar op de middelbare school ontmoeten, ontdekken ze al snel dat hun onwaarschijnlijke vriendschap uitgroeit tot een onverwachte romance.
Beeld: Still 'Heartstopper' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixHeartstopper (2022‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws