Nieuwe poster onthuld van 'You' seizoen 4 met Penn Badgley als professor Jonathan Moore

Nieuwe poster onthuld van 'You' seizoen 4 met Penn Badgley als professor Jonathan Moore

Het langverwachte vierde seizoen van You (2018‑ ) is in aantocht. Fans werden zojuist verblijd met een nieuwe poster van de spannende misdaadserie, waarop Penn Badgley te zien is als professor Jonathan Moore.

Enge professor

Zoals ook op de poster te zien is, doet hoofdpersonage Joe Goldberg zich voor als een professor in het vierde seizoen van de dramaserie, genaamd Jonathan Moore. De blik in Joe's ogen en de zin 'He's got a killer thesis' maken de poster erg onheilspellend. Wat verder opvalt, zijn de releasedata van de afleveringen. Het vertelt ons namelijk dat het vierde seizoen in twee delen wordt opgesplitst.

'Mijn hele leven is veranderd'

Na de succesvolle eerste drie seizoenen volgen we uiteraard ook in seizoen 4 Joe Goldberg (Penn Badgley), de gevaarlijke jongeman die extreme maatregelen neemt om een plaats te krijgen van degenen waar hij verliefd op is. Nadat hij boekhandelaar, winkelmanager en huisvader is geweest, kruipt hij nu in de huid van een professor. In de trailer, die hieronder te zien is, vertelt hij dat zijn hele leven is veranderd. Ook heeft hij veel nieuwe mensen leren kennen sinds de laatste keer dat we hem hebben gezien.

Nieuwe personages

Naast deze nieuwe Joe krijgen we ook veel nieuwe gezichten te zien in seizoen 4. We zullen onder andere kennismaken met Amy Leigh Hickman, Ed Speleers, Tilly Keeper en Lukas Gage. Kate (Charlotte Richie), directrice van een kunstgalerie, is de nieuwe liefdesinteresse van Joe.

De eerste helft van het vierde seizoen van You is vanaf 9 februari te zien op Netflix. Het tweede deel verschijnt een maand later op de streamingdienst, namelijk op 9 maart.

You (2018‑ )
7.7
Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).
Beeld: Still 'You' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixYou (2018‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws