Titel en eerste poster onthuld van nieuwe DC-superheldenfilm

Titel en eerste poster onthuld van nieuwe DC-superheldenfilm

Elk jaar worden er tijdens een van de grootste filmbijeenkomsten in Brazilië belangrijke onthullingen gedaan over nieuwe producties. Studios uit de hele wereld tonen trailers, posters en teasers van de populairste films en series die in 2023 uitkomen. DC presenteerde dit jaar details over een superheld die je eerder mogelijk over het hoofd hebt gezien,Blue Beetle, binnenkort te zien in de gelijknamige Warner Bros.-film Blue Beetle (2023).

Bekende cast

Blue Beetle volgt Jamie Reyes, een tiener die bovenmenselijke krachten, snelheid en bescherming krijgt wanneer een buitenaardse scarabee zich aan hem vasthecht. Xolo Maridueña, bekend van Cobra Kai (2018‑ ), zal in de huid kruipen van de tiener. Oscarwinnaar Susan Sarandon gooit het over de gemene boeg en zal te zien zijn als de schurk, Victoria Kord. Belissa Escodobo, bekend van Hocus Pocus 2 (2022), speelt Jamies zus Miagros Reyes. Verder zijn er nog rollen voor George Lopez, Raoul Max Trujillo en Harvey Guillén. De eerste poster werd tijdens de bijeenkomst onthuld:

Blue Beetle van HBO Max naar bioscoop

Blue Beetle zou aanvankelijk dit jaar uitkomen op HBO Max samen met Batgirl. Eind 2021 besloot de studio Blue Beetle uit te stellen naar 2023, destijds was nog niet bekendgemaakt dat Batgirl in de tussentijd gecanceld was. De verhuizing van Blue Beetle van streaming naar bioscoop heeft de productie waarschijnlijk gered van een soortgelijk lot, omdat de studio sindsdien grote stappen heeft gezet in de richting van meer samenhangende universums die weinig ruimte laten voor streamingreleases.

Blue Beetle (2023)
Een Mexicaanse tiener komt in aanraking met een buitenaardse kever die hem superkrachten geeft.

Blue Beetle draait vanaf augustus 2023 in de bioscoop.

Beeld: Still 'Blue Beetle' via Warner Bros./IMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsBlue Beetle (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws