Netflix geeft een kijkje achter de schermen bij 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Netflix geeft een kijkje achter de schermen bij 'Glass Onion: A Knives Out Mystery'

Speciaal voor CCXP, een Braziliaans entertainmentfestival, spraken de sterren uit Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022) hun fans toe. Zowel regisseur Rian Johnson als de castleden vertellen over hun avonturen tijdens de opnames en we krijgen een kijkje achter de schermen. De video is nu te zien.

Glass Onion: A Knives Out Mystery is het vervolg op Knives Out (2019), een van de meest besproken en geliefde films van 2019. Al snel bleek dat de wereld geen genoeg kon krijgen van detective Benoit Blanc en werd er niet één vervolg aangekondigd, maar twee. Het publiek kon niet wachten, maar ook de cast en crew hadden er enorm veel zin in. Het is dan ook een vreugdevolle ervaring geweest, zo bevestigen onderstaande beelden.

Een deel van de cast van de eerste film zal terugkeren voor Glass Onion: A Knives Out Mystery. Samen met een hele hoop nieuwe gezichten vormen zij opnieuw een geweldige sterrencast met onder andere rollen voor Daniel Craig, Kate Hudson, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline, Jackie Hoffman, Ethan Hawke, Hugh Grant, Dallas Roberts, Noah Segan, Jessica Henwick, Kathryn Hahn, Dave Bautista, Edward Norton en zelfs een rolletje voor top tennister Serena Williams.

Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
7.2
Kijk op Netflix • In het vervolg op 'Knives Out' reist detective Benoit Blanc (Daniel Craig) af naar Griekenland om een mysterie te ontrafelen waarbij een miljardair en zijn bonte vriendengroep zijn betrokken.

Glass Onion: A Knives Out Mystery is vanaf 23 december te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sGlass Onion: A Knives Out Mystery (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws