Mike Flanagan verklapt het plot van seizoen 2 van gecancelde Netflix-serie 'The Midnight Club'

Mike Flanagan verklapt het plot van seizoen 2 van gecancelde Netflix-serie 'The Midnight Club'

Het leek er allemaal zo goed uit te zien en niets kon een tweede seizoen van de horrorserie The Midnight Club (2022) nog in de weg staan. Toch gebeurde het: regisseur Mike Flanagan sloot een deal met concurrent Amazon Prime en verliet Netflix. De teleurstelling bij fans is groot en daar is Flanagan zich van bewust. Hij besloot te onthullen hoe het tweede seizoen van The Midnight Club eruit zou hebben gezien.

Een duister verleden

Flanagan doet verschillende onthullingen over het hypothetische verdere verloop van de serie. Een daarvan gaat over Dr. Stanton. Zij onthulde een tatoeage die verwees naar haar connectie met Paragon. Daarnaast draagt het personage een pruik om haar kale hoofd te bedekken. Flanagan gaat in op beide aspecten.

Dr. Stanton is eigenlijk de dochter van de originele Paragon cultusleider, Aceso. Haar bijnaam was Athena, ze schreef het Paragon dagboek dat Ilonka vond in seizoen 1. Ze keerde zich tegen haar moeder en hielp de kinderen ontsnappen, maar omdat ze in haar tienerjaren deel uitmaakte van een sekte, had ze een tatoeage. Het waren de initialen die Ilonka in seizoen 1 in de boom gekerfd vond. De pruik is niet vanwege een sinistere reden, maar omdat ze chemo ondergaat. Haar behandeling zou succesvol zijn en ze zou in remissie gaan en dat onder ogen moeten zien terwijl ze voor de terminale kinderen in Birghtcliff zorgt.

Mike Flanagan
via Netflix/Eike Schroter
via Netflix/Eike Schroter

Meer onthullingen

Ben je benieuwd wat de regisseur nog meer vertelt over het tweede seizoen dat er helaas niet zal komen? Je leest het allemaal op zijn Tumblr.

The Midnight Club (2022)
6.5
Kijk op Netflix • Een groep van vijf terminaal zieke patiënten in het Brightcliffe Hospice komt iedere nacht om middernacht samen om elkaar griezelverhalen te vertellen.
Beeld: Still 'The Midnight Club' via Netflix/Eike Schroter
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Midnight Club (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws