HBO Max onthult indrukwekkende trailer van lang naar uitgekeken post-apocalyptische dramaserie

HBO Max onthult indrukwekkende trailer van lang naar uitgekeken post-apocalyptische dramaserie

Er wordt al enige tijd naar uitgekeken en nog steeds is het grote moment van de release van The Last of Us (2023‑ ) niet daar. Toch is er leuk nieuws. HBO Max heeft een trailer van 2,5 minuut lang onthuld die ons een eerste blik biedt op de nieuwste productie van de man achter Netflix' Chernobyl 1986 (2021), Craig Mazin. De beelden zijn nu te zien.

De wereld geïnfecteerd door een schimmel

The Last of Us is gebaseerd op het gelijknamige videospel uit 2013 van Naughty Dog en volgt smokkelaar Joel die de tiener Ellie door een post-apocalyptisch Verenigde Staten moet escorteren. Het wordt een brute reis waarbij ze volledig op elkaar aangewezen zijn om te overleven. Het verhaal speelt zich af twintig jaar nadat een bijzondere schimmel de mens heeft geïnfecteerd. Zij die de giftige sporen hebben geïnhaleerd veranderen in dierlijke zombie-achtigen.

Grootste Canadese televisieproductie

De serie is naar verluidt de grootste televisieproductie in de Canadese geschiedenis. Daarnaast markeert The Last of Us de eerste HBO-serie die gebaseerd is op een videogame. Het eerste seizoen krijgt in totaal negen afleveringen, geschreven door Craig Mazin en Neil Druckmann. De componist die de muziek voor de videogame maakte, Gustavo Santaolalla, zal ook verantwoordelijk zijn voor de muziek van de serie.

The Last of Us (2023‑ )
9.3
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.

The Last of Us is vanaf 16 januari te zien op HBO Max.

Beeld: Still 'The Last of Us' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's HBO MaxThe Last of Us (2023‑ )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws