'Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One' krijgt binnenkort eerste trailer, nieuw beeld nu te zien

'Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One' krijgt binnenkort eerste trailer, nieuw beeld nu te zien

Het duurt nog even voordat Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One (2023) in de bioscoop te zien is, maar Sony Pictures weet het publiek zoet te houden. Zo wordt er een nieuwe foto uit de film onthuld en is de releasedatum voor de eerste officiële trailer bekendgemaakt. Over iets meer dan een week verschijnen de nieuwe bewegende beelden.

De beste Spider-Man-film

Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One is het vervolg op het met een Oscar bekroonde Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018), de film die veelal de beste Spider-Man-film van de afgelopen jaren wordt genoemd. Op de nieuwe foto zien we hoe Miles Morales en Spider-Gwen uitkijken op een stad, maar dan geheel in Spider-stijl: ondersteboven.

In deze nieuwe film keert Miles terug voor een episch avontuur dat hem en Gwen door het Multiversum leidt. Doel is om het samen met een nieuw team van Spider-mensen op te nemen tegen een schurk die machtiger is dan al het kwaad dat ze tot nu toe zijn tegengekomen.

Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One (2023)
Miles en Gwen komen elkaar weer tegen sinds een lange tijd. Terwijl ze met elkaar omgaan vallen de dimensies echter weer plotseling uit elkaar, wat ervoor zorgt dat er nieuwe figuren tevoorschijn komen en Miles gedwongen wordt om weer een nieuw avontuur aan te gaan.

Cast vol grote namen

Naast de nieuwe foto is er meer nieuws over de veel naar uitgekeken film. Op 13 december zal er een officiële trailer van Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One verschijnen. Een groot deel van de sterrencast van de eerste film zal zijn terugkeer maken voor dit vervolg. Shameik Moore zal opnieuw te horen zijn als Miles/Spider-Man, Hailee Steinfeld als Gwen Stacy/Spider-Woman, Jake Johnson als Peter B. Parker, Brian Tyree Henry als Miles' vader en Luna Luaren Vélez als Miles' moeder. Eerder dit jaar maakten we al kennis met de nieuwe slechterik, The Spot. De stem van The Spot wordt ingesproken door Jason Schwartzman. Daarnaast zijn er ook rollen voor Daniel Kaluuya, Oscar Isaac en Issa Rae.

Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
8.4
Kijk op Pathé Thuis • 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' stelt je voor aan Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en aan de eindeloze mogelijkheden van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One draait vanaf 1 juni 2023 in de bioscoop.

Beeld: Still 'Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One' via TMDb
Tekst: Sony Pictures

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsSpider-Man: Into the Spider-Verse (2018)Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One (2023)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws