Oude bekende keert terug in veelbelovende trailer 'The Witcher: Blood Origin'

Oude bekende keert terug in veelbelovende trailer 'The Witcher: Blood Origin'

Aankomende feestdagen kunnen niet stuk voor fans van de The Witcher-franchise. Er komt een gloednieuwe serie aan, The Witcher: Blood Origin (2022). Met nog slechts enkele weken te gaan voor de release, presenteert Netflix nu de eerste trailer waarin niemand minder dan Jaskier te zien is.

Jaskier is terug!

The Witcher: Blood Origin speelt zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen in The Witcher af in de wereld van elfen. We zullen zien hoe het eerste prototype Witcher ontstaan is en hoe de wereld van de mensen, monsters en elfen samensmolt tot één. Hoewel we natuurlijk kennis zullen maken met veel nieuwe wezens, is er ook ruimte voor een oude bekende: Jaskier. Acteur Joey Batey zal opnieuw in deze rol te zien zijn en dient als een soort narrator. Het idee komt van Lauren S. Hissrich, de productieleider van The Witcher.

Jaskiers rol was in eerste instantie klein, zo vertelt productieleider Declan de Barra, maar gaandeweg kregen ze de smaak te pakken en werd zijn rol steeds belangrijker. Toen er heropnames gedaan moesten worden, grepen de makers de kans om meer Jaskier in de serie te stoppen om de serie 'krachtiger en aangrijpender' te maken. De Barra is zeer tevreden over het eindresultaat.

Cast en crew

Sophia Brown en Laurence O'Fuarain spelen de krijgers Éile en Fjall die vervreemd zijn van hun clans. Michelle Yeoh zal te zien zijn in de rol van Scían, de laatste zwaardmeester van haar stam. Mirren Mack kruipt in de huid van prinses Merwyn, Lenny Henry in die van Chief Sage Balor en de Oscargenomineerde actrice Minnie Driver zullen we volgen als Seanchaí.

Via TMDb
Via TMDb
The Witcher: Blood Origin (2022)
4.6
Kijk op Netflix • 'The Witcher: Blood Origin' vertelt een verhaal dat verloren is gegaan in de tijd en dat zich afspeelt in de elfenwereld, 1.200 jaar voor 'The Witcher'.

The Witcher: Blood Origin is vanaf 25 december te zien op Netflix.

Beeld: Still 'The Witcher: Blood Origin' via Netflix/Lilja Jonsdottir
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Witcher: Blood Origin (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws