Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 48, 2022)

Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 48, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast een nieuwe aflevering van The Santa Clauses (2022‑ ) zijn vanaf deze week ook de spannende miniserie The Patient (2022) en de gloednieuwe fantasyserie Willow (2022‑ ) te zien op Disney+. Ook verschenen het waargebeurde For Life (2020–2021) en de Noorse actiefilm The North Sea (2021). In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 7.6
  Kijk op Disney+ • Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Isaac Wright Jr., die gevangen werd gezet voor een misdaad die hij niet had begaan.
 2. 7.3
  Kijk op Disney+ • Hong Yesool, de beste accountmanager van Planning Team 1 bij Zeu Ad, heeft één geheim: ze kan de toekomst zien als ze iemand kust.
 3. 7.0

  The Patient (2022)

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Disney+ • Een psychotherapeut die onlangs zijn vrouw verloor, wordt gevangen gehouden door een seriemoordenaar met een ongebruikelijk verzoek, om zijn moorddadige driften te beteugelen.
 4. 6.0
  Kijk op Disney+ • 'La Última' vertelt het verhaal van Candela, een jonge vrouw die bij een logistiek bedrijf werkt en haar droom najaagt om zangeres te worden. Haar leven verandert wanneer Fede Ariza, een belangrijke directeur van een platenmaatschappij, haar hoort zingen in een bar.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.5
  Kijk op Disney+ • Ryota Moriyama, laatstejaars op de Kyoritsu-universiteit, krijgt een baan aangeboden bij een topbedrijf, maar wordt gedumpt door Saki Nishino.
 2. 8.2
  Kijk op Disney+ • In 'Welcome to Wrexham' leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footballclub ter wereld te runnen.
 3. 8.0
  Kijk op Disney+ • 'American Horror Story' is een anthologieserie waarin verschillende personages en locaties centraal staan. Onder meer een bezeten huis (Haunted House), een gekkenhuis (Asylum) en een groep heksen (Coven).
 4. 7.7

  Revenge of Others (2022)

  Seizoen 1, aflevering 7 en 8
  Kijk op Disney+ • Een jongen komt op school om het leven door een val. Ok Chanmi gelooft niet dat haar tweelingbroer, Park Wonseok, zelfmoord heeft gepleegd en gaat naar de middelbare school van haar broer, Yongtan.
 5. 7.7

  Pink Lie (2022‑ )

  Seizoen 1, aflevering 10
  Kijk op Disney+ • Bestaat onvoorwaardelijke liefde? Jonge mannen en vrouwen betrekken het Roze Huis, allemaal brengen ze een leugen over zichzelf met zich mee, over hun beroep, hun leeftijd of hun opleiding.
 6. 7.6
  Kijk op Disney+ • 'De Mysterious Benedict Society' volgt vier begaafde weeskinderen die door een excentrieke weldoener worden gerekruteerd voor een geheime missie.
 7. 7.3
  Kijk op Disney+ • In het hedendaagse Minnesota zijn de Mighty Ducks geëvolueerd van schamele underdogs tot een ultracompetitief, sterk jeugdhockeyteam.
 8. 6.4

  Ben Gri (2022‑ )

  Seizoen 1, aflevering 4
  Kijk op Disney+ • Het leven van de succesvolle en gerespecteerde advocaat Fuat Akıncı krijgt een andere wending als zijn dochter iets tragisch overkomt.
 9. 6.3
  Kijk op Disney+ • Binnenkort wordt Scott Calvin 65 jaar oud. Hij realiseert zich dat hij niet voor altijd de Kerstman kan blijven en gaat op zoek naar een vervanger.
 10. 6.2
  Kijk op Disney+ • Het is 2062. De aarde is verwoest na het mislukken van een automatiseringsproject toen de KI genaamd Artemis een oorlog begon tegen de mensheid.
 11. 5.6

  Willow (2022‑ )

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1 en 2
  Kijk op Disney+ • Jaren na de gebeurtenissen in de originele 'Willow'-film, introduceert deze serie geheel nieuwe personages in het betoverde rijk van feeënkoninginnen en tweekoppige Eborsisk-monsters, en verwelkomt het wederom de held Willow Ufgood.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een aantal nieuwe films toe. Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 7.2
  Kijk op Disney+ • Een Silly Symphony-tekenfilm als de Kerstman geholpen wordt door zijn elfen om alles voor te bereiden voor kerstavond.
 2. 7.0
  Kijk op Disney+ • Oktober, 1843. Een ontzette Charles Dickens heeft het niet breed en ondanks zijn vroege succes liepen zijn drie laatste boeken op een mislukking uit.
 3. 7.0
  Kijk op Disney+ • Bij deze speciale eerder opgenomen beelden van 'Disney Illuminations' in Disneyland Parijs zit je vooraan om de special effects en het vuurwerk te zien met iconische Disney-momenten bij Sleeping Beauty Castle,
 4. 6.5
  Kijk op Disney+ • Lizzie en Billy, die last hebben van slapeloosheid, ontdekken dat ze alleen naast elkaar in slaap kunnen vallen.
 5. 6.3
  Kijk op Disney+ • Noorwegen 1969, 's werelds grootste olieveld, Ekofisk, wordt ontdekt in de Noordzee. Wat volgt is een vijftig jaar lange roofbouw op een van de natuurlijke rijkdommen die de aarde bezit:
 6. 5.3
  Kijk op Disney+ • Duik in de schokkende beschuldigingen tegen Jen Shah, die meedoet aan ‘The Real Housewives of Salt Lake City’ en die betrokken zou zijn bij een langlopende oplichting via telemarketing.
 7. 5.1
  Kijk op Disney+ • Nog meer dolle fratsen van de hopeloos onzekere en onhandige onderbouwleerling Bram Botermans. Dit keer ligt de nadruk wat meer op de ingewikkelde relatie met zijn broer Rick.
 8. 5.1
  Kijk op Disney+ • De populaire a-capellagroep Pentatonix is op zoek naar inspiratie voor hun jaarlijkse kerstalbum. Als ze onverhoopt opgesloten raken in een mysterieuze postkamer, voert een vleugje Disney-magie ze langs Pentatonix-fans van over de hele wereld die hun een inspirerend kijkje geven in hun kersttradities.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Willow' via Disney+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws