De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 48, 2022)

De 5 beste nieuwe series op Netflix (week 48, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast behoorlijk wat nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is nu seizoen 2A van Firefly Lane (2021‑ ) te zien, net als de nieuwe docuserie Crime Scene: The Texas Killing Fields (2022). Ook voegt Netflix deze week gloednieuwe afleveringen toe van Archer (2009‑ ), de veelgeprezen animatieserie.

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.6
  Kijk op Netflix • 'Archer' volgt de avonturen van Sterling Archer, 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spionagentschap gerund door zijn moeder.
 2. 8.0
  Kijk op Netflix • Raymond "Red" Reddington (James Spader) is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zichzelf aan op het hoofdkantoor van de FBI en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt en op zijn 'Blacklist' (Zwarte lijst) staan.
 3. 7.4
  Kijk op Netflix • Tully en Kate ontmoetten elkaar op Firefly Lane toen ze meisjes waren. Na 30 jaar lief en leed zijn ze beste vriendinnen en onafscheidelijk.
 4. 7.2

  Sicak Kafa (2022)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1
  Kijk op Netflix • Een epidemie die zich verspreidt via taal en spraak neemt de wereld over, maar voormalig taalkundige Murat Siyavus is op mysterieuze wijze de enige die onaangetast blijft.
 5. 6.6
  Kijk op Netflix • Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Firefly Lane' via Netflix / Diyah Pera

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws