'Harry & Meghan' trailer: onthullende docuserie vanaf deze week al op Netflix

'Harry & Meghan' trailer: onthullende docuserie vanaf deze week al op Netflix

Het Britse koningshuis kijkt op tegen de release van Harry & Meghan (2022), de aankomende docuserie van Netflix waarin prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle extreem openhartig zijn. In een gloednieuwe trailer kondigt Netflix zojuist aan dat de docuserie wordt uitgebracht in twee delen.

Hun kant van het verhaal

De hertog en hertogin van Sussex delen in de gloednieuwe docuserie de andere kant van hun spraakmakende liefdesverhaal: van hun vroege verkering tot de uitdagingen die ertoe leidden dat zij zich gedwongen voelden een stap terug te doen uit hun fulltime rol in de instelling. Met commentaar van vrienden en familie, van wie de meesten nog nooit in het openbaar hebben gesproken over wat ze meemaakten, en historici die de huidige staat van het Britse Gemenebest en de relatie van de koninklijke familie met de pers bespreken.

Netflix niet akkoord met uitstel

De docuserie is geregisseerd door Liz Garbus, die twee keer voor een Oscar werd genomineerd en zelfs een Emmy won. Onlangs vroegen Harry en Meghan aan Netflix of zij de docu willen uitstellen tot volgend jaar wegens het recentelijke overlijden van koningin Elizabeth II, maar daar is de streamingdienst overduidelijk niet akkoord mee gegaan.

Harry & Meghan (2022)
4.9
Kijk op Netflix • De docuserie 'Harry & Meghan' onderzoekt het verloop van de relatie tussen Harry en Meghan, van de eerste dagen van verliefdheid tussen het koppel tot de uitdagingen en controverses.

Docuserie komt uit in twee delen

De eerste drie afleveringen van Harry & Meghan zijn vanaf komende donderdag 8 december al te zien op Netflix. De laatste drie afleveringen verschijnen vervolgens op 15 december. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Harry & Meghan' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sHarry & Meghan (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws