Muzikale familiefilm met Shawn Mendes vanaf deze week te zien

Muzikale familiefilm met Shawn Mendes vanaf deze week te zien

Na Harry Styles in thriller Don't Worry, Darling (2022) schittert vanaf deze week een andere zanger in de bioscoop: Shawn Mendes kruipt namelijk in de huid van krokodil Lyle in Lyle, Lyle, Crocodile (2022). De muzikale familiefilm draait vanaf komende donderdag in de bioscoop.

Een zingende krokodil

Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school. Ook vrienden maken lukt niet echt, maar dat verandert allemaal als hij op de zolder Lyle (Shawn Mendes) ontdekt: een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden.

Als Lyle bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps (Brett Gelman) moet het gezin samenwerken met Lyle's charismatische eigenaar Hector P. Valenti (Javier Bardem). Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

Lyle, Lyle, Crocodile (2022)
6.1
Nadat het gezin Primm (Constance Wu, Scoot McNairy en Winslow Fegley) naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken.

Vanaf deze week in de bioscoop

De deels geanimeerde live-actionfilm is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Bernard Waber. Naat Mendes worden de overige hoofdrollen gespeeld door Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley en Don DiPetta. Lyle, Lyle, Crocodile draait vanaf komende woensdag 7 december in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die deze week in première gaan op het witte doek, kun je hier terecht.

Afbeelding via Filmdepot / CTMG
Afbeelding via Filmdepot / CTMG
Beeld: Still 'Lyle, Lyle, Crocodile' via Filmdepot / CTMG

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsLyle, Lyle, Crocodile (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws