Courteney Cox keert terug als Gale Weathers in 'Scream 5'

Courteney Cox keert terug als Gale Weathers in 'Scream 5'
1 augustus 2020 om 12:02

Goed nieuws voor iedereen die uitkijkt naar Scream 5 (2021), want nu is bekend dat naast David Arquette ook Courteney Cox haar rol als journalist uit de Scream-reeks weer op zal pakken.

Cox postte zelf op haar Instagram een aankondiging met de afbeelding van het Scream-masker met daarbij de tekst "I can't wait to see this face again". Radio Silence zei over haar terugkeer tegen Deadline:

We kunnen ons Scream niet voorstellen zonder de iconische Gale Weathers en zijn enorm enthousiast en dankbaar dat we de mogelijkheid hebben om met Courteney te werken. We zijn absoluut megafans van haar en haar werk en we zijn erg blij dat we haar mogen bijstaan in het volgende hoofdstuk van de Scream-sage!

Cox is niet alleen bekend van de Scream-films, maar speelde ook de geliefde rol van Monica in Friends (1994–2004) waarvoor ze ook prijzen won. Daarnaast regisseerde, produceerde en speelde ze in twaalf afleveringen van Cougar Town (2009–2015), waarvoor ze een Golden Globe-nominatie ontving. Binnenkort zal ze te zien zijn in de horrorkomedie Shining Vale van Starz.

Het is de bedoeling dat de Scream 5 in 2021 te zien is in de bioscopen.

Scream 5 (2021)
Een nieuwe film uit de 'Scream'-horrorfranchise over een vrouw die terugkeert naar haar woonplaats om uit proberen te vinden wie er een reeks misdaden heeft begaan.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Scream' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsScream 5 (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten