Netflix voegt vandaag 15+ films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix voegt vandaag 15+ films toe: dit zijn de 10 beste
1 augustus 2020 om 13:59

Aan het begin van de maand voegt Netflix doorgaans veel nieuwe films en series toe. Deze eerste dag van de maand augustus lijken ze wederom aardig hun best te hebben gedaan bij de streamingdienst. Het aanbod van Netflix is vandaag namelijk 18 films rijker!

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 10 beste films voor je uit die vandaag zijn toegevoegd. Onze favoriet van vandaag is de Christopher Nolan-film Interstellar (2014), die niet verwonderlijk ook bovenaan de lijst te vinden is! Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste Films films op Netflix en Beste series op Netflix.

De lijst bestaat uit heruitgebrachte films op het platform, maar ook uit nieuwe films die nog nooit eerder op Netflix te zien zijn geweest.

 1. 8.6
  Kijk op Netflix • In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20e eeuw is de grote schuldige.
 2. 8.5
  Kijk op Netflix • Danny Vinyard is een tiener die helemaal onder invloed staat van zijn oudere broer, de skinhead Derek. Dereks haat tegen andere rassen komt voort uit de moord op zijn vader.
 3. 7.7
  Kijk op Netflix • De film volgt Emmet, een doorsnee, braaf Lego-poppetje, dat door een misverstand wordt aangezien als de 'speciale' die de wereld zal redden.
 4. 7.4
  Kijk op Netflix • De advocaat Hank Palmer (Robert Downey Jr.) keert terug naar zijn geboortedorp als zijn vader, de plaatselijke rechter van het dorpje, wordt verdacht van moord.
 5. 7.3
  Kijk op Netflix • ‘American Sniper’ vertelt het verhaal van U.S. Navy SEAL Chris Kyle (Bradley Cooper), de dodelijkste scherpschutter uit de geschiedenis van het Amerikaanse leger.
 6. 6.9
  Kijk op Netflix • Harvard Law student Oliver Barrett IV (Ryan O'Neal) en muziek student Jennifer Cavalleri (Ali MacGraw) worden verliefd op elkaar als ze samen een ijshockeywedstrijd bezoeken.Ondanks hun tegengestelde achtergronden, doen ze alles voor elkaar.
 7. 6.8
  Kijk op Netflix • Meg Altman (Jodie Foster) is recent gescheiden en wil met haar dochter Sarah een nieuw leven opbouwen. Haar ex-man kwam geen geld tekort en de scheiding heeft haar geen windeieren gelegd.
 8. 6.8
  Kijk op Netflix • 'Bumblebee' begint in 1987, als Bumblebee aan het schuilen is in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje.
 9. 6.5
  Kijk op Netflix • De altijd ijverige politieagent Frank Drebin gaat vrijwillig undercover in de gevangenis waar ook topcrimineel Rocco zit.
 10. 6.1
  Kijk op Netflix • Claire Stenwick en Ray Koval zijn twee geliefden die beide werken als bedrijfsspionnen in het zakenleven aan Wall Street.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten