'Scream'-reboot in de maak met terugkeer David Arquette als sheriff Dewey Riley

'Scream'-reboot in de maak met terugkeer David Arquette als sheriff Dewey Riley
19 mei 2020 om 16:18

David Arquette is de eerste naam die bevestigd is voor de reboot van horrofilm Scream (1996), die op dit moment in ontwikkeling is. In de eerste vier Scream-films speelde hij sheriff Dewey Riley.

Arquette vertelde Variety:

Ik heb er ontzettend veel zin in om weer Dewey te spelen en me te herenigen met mijn 'Scream'-familie, oud en nieuw. 'Scream' is zo'n groot deel van mijn leven geweest, en voor zowel de fans als voor mijzelf, kijk ik er naar uit om Wes Craven's erfenis te eren.

Het productieteam zal later dit jaar beginnen met het filmen van de nieuwe Scream-film, wanneer de veiligheidsprotocollen duidelijk zijn. De regisseur van Ready or Not (2019) Matthew Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett gaan de film leiden en gaan aan de slag met een script van James Vanderbilt (die scripts schreef voor onder meer Murder Mystery (2019), Zodiac (2007) en The Amazing Spider-Man (2012)) en Guy Busick (Ready or Not).

Scream 5 (2021)
Een nieuwe film uit de 'Scream'-horrorfranchise over een vrouw die terugkeert naar haar woonplaats om uit proberen te vinden wie er een reeks misdaden heeft begaan.

De originele Scream werd in 1996 uitgebracht met Neve Campbell als Sidney Prescott, het doelwit van de Ghostface killer, waarvan het uiterlijk gebaseerd is op het schilderij van Edvard Munch De Schreeuw. Courteney Cox en Arquette waren ook in de franchise van vier films te zien, geregisseerd door Wes Craven en geschreven door Kevin Williamson. Alle vier de films waren samen goed voor een wereldwijde opbrengst van 608 miljoen dollar met sequels uitgebracht in 1997, 2000 en 2011.

Wanneer de nieuwe Scream-film uit moet gaan komen is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Scream 2' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsScream 5 (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten