Netflix kondigt 'Undercover' seizoen 2 aan

Netflix kondigt 'Undercover' seizoen 2 aan
19 mei 2020 om 11:52

In een nieuwe aankondigingsvideo van Netflix op Youtube kondigt het streamingplatform het tweede seizoen van de populaire serie 'Undercover' aan. In de video is te zien dat seizoen 2 op 6 september op Netflix zal gaan verschijnen.

Seizoen 2 van Undercover speelt zich een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen 1 af. Kim (Anna Drijver) werkt bij Human Rights en met de hulp van haar ex-collega Bob (Tom Waes) leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country- en westernmanege in het Belgische achterland.

Bob gaat undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars. Ondertussen zet Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder en ook Bobs puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is.

Undercover (2019– )
7.9
Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.

6 september is het dus zover. Wij kunnen niet wachten om onder meer Ferry, Bob en Kim weer in actie te zien!

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Undercover' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sUndercover (2019– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten