Netflix onthult releasedatum 'The Umbrella Academy' in nieuwe video

Netflix onthult releasedatum 'The Umbrella Academy' in nieuwe video
19 mei 2020 om 11:41

The White Violin, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Seance en The Boy zullen allemaal terugkeren voor het tweede seizoen van The Umbrella Academy (2019– ). Netflix kondigt via een video op Youtube aan dat de groep helden terug zal keren naar het streamingplatform op 31 juli.

The Umbrella Academy is gebaseerd op de Dark Horse Comics, die gecreëerd en geschreven zijn door Gerard Way en geïllustreerd zijn door Gabriel Bá. In de serie zijn onder anderen Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher en Justin H. Min te zien die hun rollen binnen de groep van onwaarschijnlijke helden weer op gaan pakken. Ritu Arya, Marin Ireland en Yusuf Gatewood hebben zich daarnaast aangesloten bij de tien nieuwe afleveringen van seizoen 2.

Het eerste seizoen van The Umbrella Academy werd op 15 februari 2019 uitgebracht op Netflix, en stond op de derde plaats op de lijst van de meest populaire nieuwe series van 2019 van het streamingplatform. Het was een van de slechts drie series die een plekje op de algemene top 10-lijst van de populairste releases uit 2019 haalde.

The Umbrella Academy (2019– )
7.9
Een ontspoord gezin van superhelden komt bij elkaar om het mysterie rond de dood van hun vader, de dreigende apocalyps en nog veel meer op te lossen.

In The Umbrella Academy worden op dezelfde dag in 1989, 43 baby's onverklaarbaar geboren bij willekeurige vrouwen die de dag ervoor geen tekenen van zwangerschap vertoonden. Zeven baby's worden geadopteerd door een miljardair die 'The Umbrella Academy' opricht en zijn 'kinderen' voorbereidt op het redden van de wereld.

In het eerste seizoen zagen we de zes overlevende leden zich herenigen na het overlijden van hun vader. Samen werkten ze aan het oplossen van het mysterie rond zijn dood, maar de vervreemde familie begon zich van elkaar te vervreemden door hun uiteenlopende persoonlijkheden, capaciteiten en een wereldwijde apocalyps.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Umbrella Academy' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Umbrella Academy (2019– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten