Een eerste blik op Robert Pattinson in de nieuwe film van 'Parasite'-regisseur Bong Joon-Ho

Een eerste blik op Robert Pattinson in de nieuwe film van 'Parasite'-regisseur Bong Joon-Ho

Filmstudio Warner Bros heeft de eerste beelden naar buiten gebracht van Mickey 17 (2024), een nieuw te verschijnen sciencefictionthriller van Parasite-regisseur Bong Joon-Ho. De hoofdrol is gereserveerd voor niemand minder dan Robert Pattinson.

Wegwerpwerknemer

Pattinson speelt een zogeheten "expendable", een inwisselbaar geachte werknemer, die op missie is gestuurd om een ijsplaneet te koloniseren. Zijn missie wordt een strijd op leven en dood als hij weigert zijn taak over te geven aan de kloon die hem komt vervangen. Het verhaal is gebaseerd op een roman van Edward Ashton (2022), die door de uitgever is omgeschreven als een kruising tussen The Martian (2015) en Blake Crouch's boek Dark Matter (2016).

Zij aan zij

We lieten eerder al weten dat The Walking Dead-acteur Steven Yeun een van de acteurs is die zij aan zij met Pattinson te zien zal zijn. Bong Joon-Ho, zogezegd de regisseur van het Oscarwinnende Parasite en van Netflix-titel Okja (2017), kan verder beschikken over Toni Collette (Hereditary) en Naomi Ackie (Star Wars: The Rise of Skywalker).

Mickey 17 (2024)
Een zogeheten "expendable" - een inwisselbaar geachte werknemer die op missie is gestuurd om een ijsplaneet te koloniseren - weigert zijn taak over te geven aan de kloon die hem komt vervangen.

2024

De release van Mickey 17 staat momenteel gepland voor 29 maart 2024. Dat is nog ver weg, maar toch begint dat bioscoopjaar al redelijk vorm te krijgen; zo staan ook films als The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim (2024), Furiosa (2024) en Joker: Folie à Deux (2024) voor 2024 op de planning. Zet ze op de watchlist en blijf op de hoogte via onze nieuwssectie.

Beeld: Still 'High Life' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopMickey 17 (2024)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws