Deze series krijgen in 2023 een nieuw seizoen op Netflix

Deze series krijgen in 2023 een nieuw seizoen op Netflix

Nu we langzaam aftellen naar de laatste dagen van 2022, blikken wij alvast vooruit naar het komende seriejaar op Netflix. Naast een heleboel nieuwe series die ons volgend jaar staan te wachten, komen er ook van een hele reeks bekende series een gloednieuw seizoen uit op de streamingdienst. Van onderstaande series is zeker dat in 2023 een nieuw seizoen verschijnt op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Ginny & Georgia seizoen 2

Ginny & Georgia (2020‑ )
7.5
Kijk op Netflix • Na jaren op de vlucht geweest te zijn, zoeken een moeder en haar tienerdochter nu een normaal leven, maar het verleden van de moeder bedreigt hun nieuwe manier van leven.

Vikings: Valhalla seizoen 2

Vikings: Valhalla (2022‑ )
7.2
Kijk op Netflix • 'Vikings Valhalla' begint 100 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie 'Vikings'. Leif Eriksson is een jonge man die geboren is in IJsland en opgegroeid is in Groenland.

Fauda seizoen 4

Fauda (2015‑ )
8.3
Kijk op Netflix • Een gepensioneerde Israëlische topagent besluit alsnog op zoek te gaan naar de Palestijnse militant die hij dacht gedood te hebben en veroorzaakt een keten van chaos.

Sky Rojo seizoen 2

Sky Rojo (2021–2023)
6.5
Kijk op Netflix • Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) vertrekken uit Las Novias Club om van hun vrijheid te genieten.

You seizoen 4

You (2018‑ )
7.7
Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).

Lupin seizoen 3

Lupin (2020‑ )
7.5
Kijk op Netflix • Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.

Shadow and Bone seizoen 2

Shadow and Bone (2021‑ )
7.6
Kijk op Netflix • In een opgesplitste wereld ontdekt de jonge soldaat Alina een kracht die haar land, Kingdom of Ravka, weer bij elkaar zou kunnen brengen.

The Witcher seizoen 3

The Witcher (2019‑ )
8.1
Kijk op Netflix • De witcher (hekser) Geralt, een gemuteerde monsterjager, worstelt ermee zijn plek te vinden in een wereld waar mensen vaak slechter blijken dan monsters.

Heartstopper seizoen 2

Heartstopper (2022‑ )
8.7
Kijk op Netflix • Als de zachtaardige Charlie en de rugbyliefhebbende Nick elkaar op de middelbare school ontmoeten, ontdekken ze al snel dat hun onwaarschijnlijke vriendschap uitgroeit tot een onverwachte romance.

Bienvenidos a Edén seizoen 2

Bienvenidos a Edén (2021‑ )
5.5
Kijk op Netflix • Ben jij gelukkig? Met deze vraag worden Zoa en vier andere aantrekkelijke jonge mensen, allen zeer actief op sociale netwerken, uitgenodigd voor het meest exclusieve feest uit de geschiedenis op een geheim eiland, georganiseerd door het merk van een nieuw drankje.

Top Boy seizoen 5

Top Boy (2011‑ )
8.4
Kijk op Netflix • 'Top Boy' speelt zich af in de sociale wijk Summerhouse in Oost-Londen waar de lokale drugshandel voor een groot gedeelte in handen is van Dushane.

Black Mirror seizoen 6

Black Mirror (2011‑ )
8.8
Kijk op Netflix • 'Black Mirror' is een anthologieserie waarin iedere aflevering zich afspeelt op een andere locatie of in een andere realiteit met telkens nieuwe personages in de hoofdrol.

The Crown seizoen 6

The Crown (2016‑ )
8.6
Kijk op Netflix • 'The Crown' is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.

Virgin River seizoen 5

Virgin River (2019‑ )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...

All of Us Are Dead seizoen 2

All of Us Are Dead (2022‑ )
7.5
Kijk op Netflix • Een zombievirus verspreidt zich razendsnel door een school. De leerlingen vechten om te overleven en aan het gevaar te ontsnappen.

AlRawabi School for Girls seizoen 2

AlRawabi School for Girls (2019‑ )
7.3
Kijk op Netflix • Gepeste buitenbeentjes op een middelbare school voor meisjes plannen de perfecte wraakactie om hun pesters terug te pakken.

Selling Sunset seizoen 6

Selling Sunset (2019‑ )
6.5
Kijk op Netflix • De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.

Zeytin Ağacı seizoen 2

Zeytin Ağacı (2022)
6.3
Kijk op Netflix • Drie vrienden nemen deel aan een therapiesessie in een stadje aan zee en leren om te gaan met onopgeloste trauma's die verband houden met het verleden van hun families.

Fatma seizoen 2

Fatma (2021)
7.4
Kijk op Netflix • Serie over een schoonmaakster die ontdekt dat ze een talent heeft om weg te komen met moord omdat ze voortdurend door iedereen wordt onderschat.

Élite seizoen 7

Élite (2018‑ )
7.3
Kijk op Netflix • Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

Sexify seizoen 2

Sexify (2021‑ )
6.5
Kijk op Netflix • Een jonge vrouw en haar vrienden werken samen aan een seks-app en onderzoeken de vele facetten van intimiteit.

Ragnarok seizoen 3

Ragnarok (2020‑ )
7.5
Kijk op Netflix • 'Ragnarok' speelt zich af in een klein fictief plaatsje, waar onder andere een groep jongeren woont. Opeens gaat alles goed fout in het dorp.

Kleo seizoen 2

Kleo (2022‑ )
7.5
Kijk op Netflix • Na de val van de Berlijnse Muur komt een voormalige spionnenmoordenares vrij en begint aan een wraakactie tegen de mensen die hebben samengespannen om haar te verraden.

D.P. seizoen 2

D.P. (2021‑ )
8.2
Kijk op Netflix • Een jonge soldaat moet deserteurs gevangennemen. De schrijnende werkelijkheid van al die rekruten tijdens hun militaire dienstplicht wordt hierdoor blootgelegd.

Het zal ongetwijfeld voorkomen dat er series niet in deze lijst staan en toch volgend jaar een nieuw seizoen krijgen. Van bovenstaande series is het in ieder geval nu al zeker dat ze in 2023 een nieuw seizoen krijgen. Kijk voor een uitgebreid overzicht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Lupin' via Netflix / Emmanuel Guimier & Still 'The Witcher' via Netflix / Katalin Vermes

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws