Lies Visschedijk nu te zien via Pathé Thuis in 'Soof 3'

Lies Visschedijk nu te zien via Pathé Thuis in 'Soof 3'

Het verhaal van Soof en haar bijzondere gezinssituatie komt tot een einde in Soof 3 (2021). De aangrijpende komedie verscheen afgelopen september op het witte doek en is vanaf vandaag ook al on demand te huur via Pathé Thuis. Soof 3 kijk je hier.

In Soof 3 heeft Soof haar leven eindelijk lekker op de rit. Ze voelt zich goed, haar bedrijfje Kooksoof loopt lekker en haar kinderen zijn klaar om het nest te verlaten. Ze houdt alle ballen in de lucht, niet alleen voor zichzelf, maar voor iedereen. Totdat ze plotseling slecht nieuws krijgt én haar dochter thuiskomt met een kersverse verloofde.

Kijk Soof 3 nu op Pathé Thuis! 🍿

Naast Lies Visschedijk zijn ook Fedja van Huêt en Dan Karaty van de partij. Ook Elise Schaap komt voorbij. Deel 3 in de Soof-reeks is geregisseerd door Anne de Clercq, die eerder Netflix-docu Snelle: Zonder jas naar buiten (2021) maakte.

Soof 3 (2021)
6.7
Kijk op Pathé Thuis • Eindelijk heeft Soof haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen.

Soof 3 is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te huur vanaf €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via Filmdepot / Millstreet Films KeyFilm / Martijn van Gelder
Afbeelding via Filmdepot / Millstreet Films KeyFilm / Martijn van Gelder
Beeld: Still 'Soof 3' via Filmdepot / Millstreet Films KeyFilm / Martijn van Gelder

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsSoof 3 (2021)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws