Demonische nieuwe horrorfilm vanaf vandaag te zien

Demonische nieuwe horrorfilm vanaf vandaag te zien

De verdwijning van een jong Joods meisje brengt van alles teweeg in The Offering (2022). De spannende nieuwe horrorfilm over een demoon draait vandag vandaag in de bioscoop.

Geteisterd door een demoon

Een jonge man keert voor het eerst in jaren terug naar de chassidische gemeenschap in New York om zijn vervreemde vader voor te stellen aan zijn zwangere, niet-joodse vrouw. Zijn vader werkt in een mortuarium en als ze aankomen, wordt er een lichaam binnengebracht met iets vreemds erin verborgen. Het blijkt een demoon te zijn die zich wanhopig probeert te voeden met een kind…

Van Johnny English Reborn-regisseur

De nieuwe horrorfilm is geregisseerd door Oliver Park, die meer ervaring heeft met komedies door films als Johnny English Reborn (2011) en Dad's Army (2016). De hoofdrollen worden gespeeld door Nick Blood, Emily Wiseman, Allan Corduner en Cobra Kai (2018‑ )-acteur Paul Kaye.

The Offering (2022)
5.2
In de hoop zich te verzoenen met zijn streng orthodox-joodse vader, keert Arthur na vijftien jaar samen met zijn zwangere vrouw terug naar huis.

Vanaf vandaag in de bioscoop

The Offering draait vanaf vandaag in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die deze week in première gaan op het witte doek, kun je hier terecht.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'The Offering' via Filmdepot

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThe Offering (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws