Wordt dit de nieuwe naam van HBO Max en Discovery+? Bedrijven zijn het bijna eens

Wordt dit de nieuwe naam van HBO Max en Discovery+? Bedrijven zijn het bijna eens

Na vele speculaties over welke naam de nieuwe dienst van HBO Max en Discovery+ zou krijgen, lijken de twee bedrijven het nu bijna eens te zijn over een hele simpele oplossing: Max. Zo zou de nieuwe streamingdienst die voortvloeit uit de overname van Discovery+ door HBO Max gaan heten.

'Max'

Advocaten van Warner Bros. Discovery zijn druk in de weer en pitchen volgens een nieuw rapport 'Max' als nieuwe titel van de streamingdienst. Een mooie oplossing, want zo houdt je het oorspronkelijke HBO en Discovery uit de titel, maar verwijs je met Max nog wel naar de hoge status van HBO Max.

Er zouden nog steeds enkele andere namen als optie op tafel liggen, maar welke dit zijn, willen de bedrijven niet zeggen. Een woordvoerder van Warner Bros. Discovery laat weten dat hun voorkeur nu inderdaad uitgaat naar 'Max'.

VS komende zomer, Europa in 2024

Hoewel er nog maar weinig bekend is over de merger, weten we al wel dat we nog even hebben tot deze grote verandering gaat plaatsvinden. Warner Bros. Discovery hoopt in de zomer van 2023 al de samengevoegde dienst te lanceren in de VS, terwijl wij in Europa nog zullen moeten wachten tot begin 2024.

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Video on demand HBO Max Discovery+

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws