'Wednesday'-ster Jenna Ortega filmde haar viraal gegane dansscène terwijl ze Covid had

'Wednesday'-ster Jenna Ortega filmde haar viraal gegane dansscène terwijl ze Covid had

Wednesday (2022‑ ) verovert sinds de release Netflix en het internet. De grote blikvanger van de spin-offserie over de Addams family is de jonge Jenna Ortega (You), die het titelpersonage speelt en viraal ging met een dansscène uit de vierde aflevering. Ortega onthult nu dat ze de bewuste scène opnam terwijl ze Covid had.

Eigen choreografie

Wednesday is nu een week of twee op Netflix te zien. De serie vertelt het verhaal van de zestienjarige Wednesday Addams, die tijdens haar studie aan de Nevermore Academy probeert om haar paranormale gaven onder de knie te krijgen. In aflevering vier steelt Wednesday de show op de jaarlijkse 'Rave N' Dance', waar ze samen met Tyler (Hunter Doohan) naartoe gaat om vervolgens uit te pakken met een dans die ze zelf choreografeerde:

Goblin in de keel

De scène ging viraal nadat talloze volgers van de serie Wednesday's danspassen nadeden en deelden op sociale mediakanalen. Vooral op TikTok werd de 'Wednesday Dance' een grote hit. De memorabele scène krijgt een ietwat bizar randje nu Ortega heeft laten weten onder welke omstandigheden ze de dans voltooide:

Het is gek, want het was mijn eerste dag met Covid, dus het was vreselijk om de dans te filmen. Ik ben niet zo vaak ziek, maar nu voelde het alsof ik door een auto was geraakt en iemand een goblin had losgelaten in m'n keel. De crew diende me tijdens de opnames medicijnen toe in afwachting van een positieve test.

Jenna Ortega
Wednesday (2022‑ )
8.2
Kijk op Netflix • De 16-jarige Wednesday Addams studeert aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen.

Tweede take

Het productiebedrijf achter Wednesday, verzekert nieuwsmedium NME in een statement dat de Covid-protocollen streng werden opgevolgd tijdens de opnames. In de praktijk betekende dat dat Ortega na de uitkomst van haar test, die inderdaad positief was, niet meer mocht terugkeren voor een tweede take. Zonde, stelt de actrice: "Ik had het nog een stuk beter kunnen doen".

Beeld: Still 'Wednesday' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixWednesday (2022‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws