'The Jesus Rolls'-teaser: John Turturro keert terug naar zijn rol in 'The Big Lebowski'

'The Jesus Rolls'-teaser: John Turturro keert terug naar zijn rol in 'The Big Lebowski'
31 januari 2020 om 12:03

John Turturro had als Jesus Quintana maar een kleine rol in The Big Lebowski (1998) van de Coen brothers, maar werd er wel voor geprezen en had een aantal gedenkwaardige teksten. Nu neemt 'The Jesus' zelf de touwtjes in handen in een opzichzelfstaande film.

Bekijk de teaser van de film – die Turturro zelf ook regisseerde en schreef – hier:

The Jesus Rolls was oorspronkelijk getiteld Going Places en is een losse remake van de Franse sekskomedie Les valseuses (1974). In de film komt Turturro's bowler Jesus net vrij uit de gevangenis en gaat hij op avontuur met medeschoften Petey (Bobby Cannavale) en Marie (Audrey Tautou).

The Jesus Rolls (2020)
4.3

The Jesus Rolls (2020)

komedie / drama • John Turturro
Met John Turturro en Susan Sarandon
Spin-off van 'The Big Lebowski'. Wanneer een drietal vreemde snuiters, waaronder Jesus Quintana, ruzie krijgen met een schietgrage kapper moeten ze voortdurend vluchten voor de man, de politie en de maatschappij zelf.

Na een trage productie van de film, beleefde The Jesus Rolls uiteindelijk zijn wereldpremière in de herfst vorig jaar op het filmfestival van Rome. De film is sindsdien in de Verenigde Staten opgepikt door Screen Media Films en zal volgende maand daar in première gaan. Of de film ook in Nederland beschikbaar komt is nog de vraag.

Beeld: Still uit de film 'The Jesus Rolls' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsThe Jesus Rolls (2020)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws