Eerste beelden van Tom Holland in Netflix-film 'The Devil All the Time'

Eerste beelden van Tom Holland in Netflix-film 'The Devil All the Time'
4 augustus 2020 om 14:34

Netflix onthult de eerste beelden van hun nieuwste misdaaddramafilm The Devil All the Time (2020). Op de foto's zien we onder anderen Tom Holland, Robert Pattinson en Sebastian Stan.

De mysterieuze eerste beelden geven een kort kijkje in de personages van de filmadaptatie. Meest opvallend is het bont en blauwe gezicht van de Spider-Man-acteur Holland, die in de huid kruipt van Arvin Russel. Pattinson, die binnenkort te zien zal zijn als de nieuwe Batman in The Batman (2021), zien we als Preston Teagardin geheimzinnig kijken in een kerk.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

The Devil All the Time speelt zich af aan het begin van de Vietnamoorlog en vertelt het verhaal van verschillende personages uit het landelijke Ohio en West Virginia, die allemaal op hun eigen manier door de oorlog zijn beschadigd. Arvin (Holland) is een wees nadat zijn moeder overlijdt aan kanker en zijn vader zelfmoord pleegt.

Holland zag de film als een uitdaging omdat de rol veraf staat van zijn eerdere werk:

Het was zeker een uitdaging om een ander accent aan te nemen, om de landelijke jongen te spelen in een film die zich ver voor mijn tijd afspeelt, en om met een nieuwe regisseur te werken.

De Netflix-film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald Ray Pollock en wordt geregisseerd door Antonio Campos, bekend van de films Simon Killer (2012) en Christine (2016). Naast Holland, Pattinson en Stan, spelen ook Bill Skarsgård en Mia Wasikowska mee. Oorspronkelijk zou ook Chris Evans te zien zijn in de Netflix-film, maar hij werd uiteindelijk vervangen door zijn collega uit Captain America: The First Avenger (2011), Sebastian Stan.

The Devil All the Time is vanaf 16 september te zien op Netflix.

The Devil All the Time (2020)
7.2
'The Devil All the Time' speelt zich af aan het begin van de Vietnamoorlog en vertelt het verhaal van verschillende personages uit het landelijke Ohio en West Virginia, die allemaal op hun eigen manier door de oorlog zijn beschadigd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Devil All the Time' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Devil All the Time (2020)

Lees ook: Leonardo DiCaprio sluit film- en tv-deal met Apple TV+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten