AVROTROS onthult eerste trailer nieuwe Nederlandse dramaserie 'Commando's'

AVROTROS onthult eerste trailer nieuwe Nederlandse dramaserie 'Commando's'
4 augustus 2020 om 14:58

De Nederlandse seriewereld wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw pareltje: Commando's (2020– ). In de dramaserie wordt een Nederlands special forces-team in het geheim naar Nigeria gestuurd om een gijzelaar te bevrijden. De geheime missie eindigt in een nachtmerrie…

AVROTROS onthult zojuist de eerste trailer van de nieuwe serie. De eerste beelden beloven een spannend militair spektakel met veel emotionele scènes. Doordat de missie zich over grenzen afspeelt, komt er ook een flink woordje Engels aan te pas. Bekijk het hier zelf in de eerste trailer van Commando's:

Een paar jaar na de mislukte missie raakt commandant John de Koning (gespeeld door Werner Kolf) verwikkeld in een aantal geheimzinnige moorden en zetten trauma's van de missie in Nigeria het leven van hem en zijn oude teamgenoten op zijn kop. Als hij de opdracht krijgt een Nigeriaanse minister te beveiligen, krijgt de missie nog een gevaarlijk staartje.

Naast Kolf zijn ook Nederlandse acteurs Kay Greidanus, Teun Kuilboer, Bilal Wahib, Egbert-Jan Weeber en Chiem Vreeken te zien. Het eerste seizoen van Commando's bestaat uit tien afleveringen en wordt geregisseerd door Iván López Núñez en Hanro Smitsman.

Vanaf 30 augustus is het gehele seizoen te bekijken op NPO Plus, of kijk je wekelijks op zondag om 20:25 uur naar een aflevering op NPO 3.

Commando's (2020– )
6.9
In de serie 'Commando’s' wordt oud-commando John de Koning (Werner Kolf), die getraumatiseerd is door een mislukte missie in Nigeria, geconfronteerd met een moordenaar die zijn voormalige strijdmakkers probeert te elimineren.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Commando's' via AVROTROS
Tekst: Bron

Meer over:

Video's Series TelevisieCommando's (2020– )

Lees ook: Eerste beelden van Tom Holland in Netflix-film 'The Devil All the Time'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten