Disney+ deelt trailer van 'Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe'

Disney+ deelt trailer van 'Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe'
6 augustus 2020 om 09:12

Disney+ heeft de trailer van het langverwachte Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe (2020) gisteravond met de wereld gedeeld. De film verschijnt eind deze maand op het streamingsplatform.

De trailer begint met Candace, die haar broertjes probeert te verklikken bij hun moeder. Moeder gelooft haar niet, Candace is het zat en besluit zich niet meer met haar broertjes te bemoeien. En dan wordt ze plotseling met een ruimteschip meegenomen naar een verre planeet.

Phineas en Ferb merken dat hun zus verdwenen is, en gaan op reis in het universum om haar te redden, samen met een hele rits andere personages die we kennen uit de serie. De rest van de trailer bestaat uit onwaarschijnlijke nieuwe uitvindingen, buitenaardse werelden en de sterke band van vriendschap die de hoofdpersonen met elkaar verbindt. Ook Perry het Vogelbekdier mag natuurlijk niet ontbreken. Kijk de hele trailer hier:

Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe lijkt een van de weinige verhalen waarin niet de broertjes, maar Candace centraal staat. Veel fans van de show doet het ook denken aan de aflevering uit de serie waarin Candace op Mars belandt en waar Phineas en Ferb haar ook komen redden.

Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe (2020)
7.3
Na de gebeurtenissen uit de vorige film blijkt het dat Phineas and Ferb nog niet van het avontuur af zijn. De zus van de broertjes, Candace, wordt ontvoerd door aliens naar een verre planeet.

Je kunt vanaf 28 augustus kijken naar Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe op Disney+. De Nederlandse trailer kijk je hier:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films Video's Disney+Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe (2020)

Lees ook: Vanavond op tv: 'The Fault in Our Stars' gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten