Vanavond op tv: 'The Fault in Our Stars' gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green

Vanavond op tv: 'The Fault in Our Stars' gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green
5 augustus 2020 om 18:13

Elke dag lichten we de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de romantische dramafilm The Fault in Our Stars (2014), geregisseerd door Josh Boone, met onder anderen Shailene Woodley en Ansel Elgort.

The Fault in Our Stars draait om Hazel en Gus, twee tieners die een wrange humor, een minachting voor het conventionele en de liefde delen. Ze hebben elkaar ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Hun relatie is des te wonderbaarlijker gezien het feit dat Hazels andere constante metgezel een zuurstoftank is en Gus vaak grappen maakt over zijn beenprothese.

De film is gebaseerd op het boek De Weeffout in onze sterren van John Green en staat op plek 82 in onze top 100 romantische films!

Bekijk hier alvast de trailer:

The Fault in Our Stars is vanavond om 20:30 te zien op Net5! Wil je meer lezen over de film, bekijk dan hier onze recensie, geschreven door Amber Witsenburg. Amber schreef over de film onder meer:

De film zou als voorbeeld kunnen dienen voor alle boekverfilmingen, want in ruim twee uur komen alle belangrijke momenten uit de roman langs, en John Greens briljante vertelstijl is perfect naar het grote scherm vertaald.

The Fault in Our Stars (2014)
7.7
Hazel en Gus zijn twee tieners die een wrange humor, een minachting voor het conventionele en de liefde delen.

Heb je deze film al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Fault in Our Stars' via TMDb

Meer over:

Films Televisie

Lees ook: Jodorowsky is sceptisch over Villeneuves 'Dune', maar hij gaat hem wel kijken

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten