Kijk nu naar het derde seizoen van pandemiethriller 'The Rain'

Kijk nu naar het derde seizoen van pandemiethriller 'The Rain'
6 augustus 2020 om 11:19

Het nieuwe seizoen van de sciencefiction-thrillerserie The Rain (2018–2020) is vanaf vandaag te zien op Netflix. Het is het derde en laatste seizoen van de Deense Netflix Original.

In het nieuwe seizoen gaan broer en zus Simone en Rasmus op zoek naar een manier om te overleven nadat een dodelijk virus bijna de hele Scandinavische bevolking heeft weggevaagd. Ze schuilen jarenlang in een bunker, maar moeten noodgedwongen naar buiten als hun eten opraakt. Buiten komen ze erachter dat de wereld die ze kenden verdwenen is, en samen gaan ze op zoek naar andere overlevenden.

Fans van de show keken al maanden uit naar dit moment, want seizoen 2 eindigt met een grote cliffhanger. Nu hoeven we niet langer te wachten en krijgen we hopelijk antwoorden op alle vragen waarmee het vorige seizoen ons achter liet. Daarnaast is de serie nu relevanter dan ooit, want iedereen heeft ervaren hoe het is om tijdens een pandemie te leven (maar gelukkig verspreid het coronavirus zich niet via regenbuien).

The Rain (2018–2020)
6.3
Zes jaar nadat een dodelijk virus bijna de hele bevolking van Scandinavië heeft weggevaagd, komen de Deense broer en zus, Simone en Rasmus, uit hun bunker.

Benieuwd geworden? Je kijkt alle seizoenen van The Rain op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Rain' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Rain (2018–2020)

Lees ook: HBO deelt trailer van Ridley Scotts 'Raised by Wolves'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten