Laura Dern deelt beelden van set 'Jurassic World: Dominion'

Laura Dern deelt beelden van set 'Jurassic World: Dominion'
6 augustus 2020 om 11:42

Laura Dern heeft op Instagram haar allereerste foto van de set Jurassic World: Dominion (2021) de wereld in gestuurd. Dat deed ze vlak nadat collega Sam Neill ook beelden van de set online deelde. De acteurs maken met deze kleine inkijkjes de Jurassic Park-fans razend benieuwd naar de nieuwe film.

In haar Instagrampost zien we twee stoelen op de set waarop de namen 'Dr. Ellie Sattler' en 'Dr. Alan Grant' staan, de rollen die zij en Sam Neill in de film zullen spelen. Het onderschrift van de foto is: 'Day one. Hello old friend. #jurassicworlddominion'.

In Jurassic World: Dominion komt Dern terug in de rol van Dr. Sattler, na een afwezigheid van bijna 20 jaar. De laatste keer dat Dern op het witte doek te zien was in het Jurassic universum was in 2001, in Jurassic Park III (2001). En daarvoor natuurlijk in de allereerste Jurassic Park (1993), samen met onder andere Jeff Goldblum.

Jurassic World: Dominion (2021)
'Jurassic World 3' is een film uit 2021 in het genre actie / avontuur. In de film, geregisseerd door Colin Trevorrow, spelen onder anderen Laura Dern en Bryce Dallas Howard.

Wat het plot zal zijn van Jurassic World: Dominion, en wat voor rol Derns Dr. Sattler zal spelen is nog niet bekend. De release van de film staat voorlopig op de kalender voor juni 2021.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Poster 'Jurassic World: Dominion' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsJurassic World: Dominion (2021)

Lees ook: Kijk nu naar het derde seizoen van pandemiethriller 'The Rain'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten