Nia DaCosta zal 'Captain Marvel 2' regisseren

Nia DaCosta zal 'Captain Marvel 2' regisseren
6 augustus 2020 om 12:15

Nia DaCosta zal de nieuwe Captain Marvel 2 (2022) regisseren. Dat schrijft journalist Justin Kroll in Deadline Magazine. Daarmee voegt ze zich bij een aantal getalenteerde vrouwelijke regisseurs die in het Marvel- en DC-universum de touwtjes in handen krijgen.

DaCosta regisseerde onlangs de langverwachte reboot Candyman (2021), waarvan de release werd uitgesteld door de coronaviruspandemie. De trailer wist al genoeg te laten zien van haar talent, want fans wereldwijd kijken reikhalzend uit naar de film.

DaCosta neemt het stokje over van Anna Bodn en Ryan Fleck, die Captain Marvel (2019) tot een groot succes maakte. Marvel staat bekend om het feit dat ze vaak van regisseurs wisselen, om zo verschillende stemmen aan de films te geven. Het script voor de nieuwe film is geschreven door Megan McDonnell, en Brie Larson zal wederom de hoofdrol hebben.

DaCosta is een reizende ster sinds haar film Little Woods (2018), die haar op de radar van een hoop producenten deed verschijnen. Een van die producenten, Jordan Peele, koos ervoor om met haar de hervertelling van Candyman te maken. De release werd uitgesteld, maar staat nu gepland voor eind september. Captain Marvel 2 staat gepland voor juli 2022.

Disney en Marvel Studios hebben nog niet gereageerd op de onthulling van Deadline.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Captain Marvel 2' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsCaptain Marvel 2 (2022)

Lees ook: Laura Dern deelt beelden van set 'Jurassic World: Dominion'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten