Darren Aronofsky komt met serie over corrupte badmeesters

Darren Aronofsky komt met serie over corrupte badmeesters
6 augustus 2020 om 14:09

Darren Aronofsky en zijn productiebedrijf Protozoa Pictures gaan het New York Magazine-artikel Boss of the Beach, geschreven door David Gauvey Herbert, bewerken tot een serie voor Searchlight Television.

Het artikel van Herbert beschrijft de geschiedenis van een team van badmeesters in New York City in de afgelopen vier decennia. Centraal staat de controversiële leider van het korps, Peter Stein.

Aronofsky wist de filmrechten van het artikel veilig te stellen na een intense biedingsoorlog. Dat is opmerkelijk te noemen, zeker omdat het artikel van Herbert slechts vijf weken geleden werd gepubliceerd.

In het artikel was onder meer te lezen hoe Stein zich bezighield met corrupte praktijken, cocaïne en dronken badmeesters. Met het oog daarop zou de logline "Darren Aronofsky's Baywatch", niet eens te vergezocht zijn.

In dit stadium zijn de verdere details over de serie nagenoeg onbekend. Searchlight en Protozoa zijn momenteel op zoek naar een schrijver om het artikel aan te passen en te bewerken tot serie. Herbert is aan boord als uitvoerend producent.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Daren Aronofsky via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series

Lees ook: Nia DaCosta zal 'Captain Marvel 2' regisseren

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten