Henry van Loon en Theo Maassen binnenkort te zien in politieserie 'Niks te Melden'

Henry van Loon en Theo Maassen binnenkort te zien in politieserie 'Niks te Melden'
6 augustus 2020 om 15:12

Henry van Loon, Theo Maassen, Jelka van Houten en Stefan de Walle zijn binnenkort te zien in de nieuwe BNNVARA-serie Niks te Melden.

De komedieserie is een remake van het Australische No Activity (2015–2016) en zal vanaf 20 september wekelijks te zien zijn bij BNNVARA. In de serie draait het om een twee politieagenten die veel tijd doorbrengen in hun auto (Henry van Loon en Stefan de Walle), een rustige meldkamer (Jelka van Houten en Eva Laurenssen) en drie criminelen (Theo Maassen, André Dongelmans en Jim Deddes).

Uiteindelijk zal de verveling toeslaan met grappige gesprekken en ongemakkelijke situaties tot gevolg. Het scenario is bewerkt door Van Loon en Rik van den Bos.

Het was erg fijn om met mijn beste vriend Rik de oorspronkelijke tekst tot in de puntjes te vertalen en eindeloos fijn te slijpen, om dat vervolgens bij het filmen weer helemaal los te laten en er helemaal mijn eigen draai aan te geven.

Niks te Melden is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA. Anna van der Heide regisseert de serie. De zesdelige serie is vanaf 20 september wekelijks om 22.35 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Niks te Melden
Een serie over twee politieagenten die samen veel te veel tijd doorbrengen in een auto (Henry van Loon en Stefan de Walle), twee agentes in een verdacht rustige meldkamer (Jelka van Houten en Eva Laurenssen) en drie criminelen die opzichtig onzichtbaar proberen te blijven (Theo Maassen, André Dongelmans en Jim Deddes).

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Niks te Melden' via BNNVARA
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities SeriesNiks te Melden

Lees ook: Darren Aronofsky komt met serie over corrupte badmeesters

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten