De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 1)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 1)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Copenhagen Cowboy

6.8
Kijk op Netflix • Een jonge heldin, Miu (Angela Bundalovic), begeeft zich door de criminele onderwereld van Kopenhagen.

The Pale Blue Eye

6.6
Kijk op Netflix • Er wordt een poging gedaan om een reeks moorden op te lossen die plaatsvonden op de Amerikaanse Militaire Academie in West Point in 1830.

Disney+

Star Wars: The Bad Batch seizoen 2 afl. 1-2

7.8
Kijk op Disney+ • 'Star Wars: The Bad Batch' speelt zich af net na de gebeurtenissen uit de film 'Star Wars: Revenge of the Sith' en volgt de avonturen van een groepje experimentele kloonsoldaten die elk over een uniek talent beschikken en een nieuw levensdoel proberen te vinden na Order 66.

If These Walls Could Sing

7.2
Kijk op Disney+ • Al ruim 90 jaar vormt Abbey Road Studios het hart van de muziekindustrie. In deze persoonlijke film vol herinneringen en ontdekkingen leidt Mary McCartney ons door negen decennia geschiedenis om ons deelgenoot te maken van de creatieve magie die van Abbey Road Studios de beroemdste en oudste studio ter wereld maakt.

HBO Max

Wahl Street seizoen 2

6.1
Kijk op HBO Max • Een bedrijf opbouwen is moeilijk. Maar als het je doel is, doe je alles wat je kunt om het te laten gebeuren. 'Wahl Street' volgt Mark Walhberg op zijn reis als ondernemer, acteur, producer en familieman.

Tenet

7.3
Kijk op HBO Max • In 'Tenet' keert een man terug uit de dood. Hij is onderdeel van een team dat de Derde Wereldoorlog moet voorkomen, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd.

Videoland

Commando's

7.0
Kijk op Videoland • In de serie 'Commando’s' wordt oud-commando John de Koning (Werner Kolf), die getraumatiseerd is door een mislukte missie in Nigeria, geconfronteerd met een moordenaar die zijn voormalige strijdmakkers probeert te elimineren.

Lewis seizoen 5

8.1
Kijk op Videoland • 'Lewis' is een afgeleide van de politieserie 'Inspector Morse', waarin Sergeant Robbie Lewis de rechterhand is van Inspector Morse.

Prime Video

Cold Case alle seizoenen

7.6
Kijk op Prime Video • 'Cold Case' speelt zich af in de stad Philadelphia en draait om een team agenten die, naar aanleiding van nieuw bewijsmateriaal of getuigenverklaringen, oude onopgeloste zaken (cold cases) weer oppakt.

The Rig

5.8
Kijk op Prime Video • De bemanning van het booreiland Kinloch Bravo is gestationeerd voor de Schotse kust in de gevaarlijke wateren van de Noordzee.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'The Rig' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws