Hugh Jackman over de rol van Wolverine in 'Deadpool 3': 'Nog nooit zoiets gedaan'

Hugh Jackman over de rol van Wolverine in 'Deadpool 3': 'Nog nooit zoiets gedaan'

Hugh Jackman is klaar voor zijn tiende ronde als zijn bekende X-Men-personage in Deadpool 3 (2024). Volgens de acteur zullen we een nieuwe kant van Wolverine gaan zien. In een interview met Chris Wallace vertelt de acteur waarom dit verhaal anders wordt dan we van Wolverine gewend zijn.

Rivalen

Het verhaal van Deadpool 3 speelt zich af vóór de gebeurtenissen van Logan (2017). De acteur heeft zich hier al eerder over uitgesproken en fans duidelijk gemaakt dat zij zich niet druk hoeven te maken over het einde van zijn karakter. Waar het verhaal van Deadpool 3 precies over zal gaan is echter nog niet duidelijk. Wel laat Jackman weten dat we veel leuks kunnen verwachten.

Als ik blijf denken aan mij en Ryan (Reynolds), aan Deadpool en Wolverine, die klassieke rivalen uit het stripboek zijn, is er ook een dynamiek die ik als Wolverine nooit echt eerder heb kunnen doen. Ik dacht gewoon, 'Dit wordt leuk. Iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan.' Ik kan niet wachten.

Hugh Jackman

De Wolverine-acteur dacht dat hij helemaal klaar was met het spelen van de superheld-met-klauwen. "Ik had er vrede mee," vertelt hij in het interview met Chris Wallace. Toen kwam het het script van Deadpool 3 voorbij en wist hij dat dit een interessant project zou worden.

Aangezien Hugh Jackman en Ryan Reynolds in het echt goed bevriend zijn, verheugen wij ons er nu al op om de chemie van de twee op het witte doek te bewonderen.

Om te weten hoe de verhaallijnen van Wolverine en Deadpool zich met elkaar zullen verweven moeten we nog even geduld hebben. De release staat momenteel gepland op 6 september 2024.

Beeld: Still 'Logan' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopDeadpool 3 (2024)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws