Horrorfilm 'The Invitation' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

Horrorfilm 'The Invitation' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

The Invitation (2022) verscheen afgelopen najaar in de bioscoop en is vanaf vandaag, heel toevallig op vrijdag de 13e, ook al on demand te huur via Pathé Thuis. De bloederige horrorfilm kijk je hier.

Evie (Nathalie Emmanuel) doet na de dood van haar moeder een DNA-test om zo, hoopt ze, onbekende familie te vinden. Ze ontdekt een neef en wordt door haar nieuwe familie uitgenodigd voor een bruiloft op het Engelse platteland. Ze wordt hier verleid door de knappe gastheer, maar komt al snel achter duistere geheimen in de geschiedenis van haar familie. Ze belandt in een nachtmerrie en moet zien te overleven…

Kijk The Invitation nu op Pathé Thuis! 🍿

De hoofdrol wordt gespeeld door Nathalie Emmanuel, de actrice die we kennen als Missandei in Stranger Things (2016– ) en als Ramsey in de Fast & Furious-films. The Invitation is geregisseerd door Jessica M. Thompson, die de kneepjes van het vak leerde kennen als assistent regisseur bij The Handmaid's Tale (2017– ).

The Invitation (2022)
5.3
Kijk op Pathé Thuis • Na de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test...

The Invitation is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te huur vanaf €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Copyright 2021 CTMG. All Rights Reserved.
Copyright 2021 CTMG. All Rights Reserved.
Beeld: Copyright 2021 CTMG. All Rights Reserved.

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsThe Invitation (2022)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws