Jamie Lynn Spears keert terug in vervolg op 'Zoey 101'

Jamie Lynn Spears keert terug in vervolg op 'Zoey 101'

Nickelodeon gaat op de nostalgische tour en kondigt vandaag een vervolg aan op Zoey 101 (2005–2008). Niemand minder dan Jamie Lynn Spears keert in het vervolg terug voor de hoofdrol.

Van serie naar film

Het vervolg zal de vorm aannemen van een film en brengt fans terug naar de Pacific Coast Academy waar een bruiloft in de huidige tijd op de planning staat. Wie gaat er trouwen?

Jamie Lynn Spears, zus van Britney Spears, zal weer te zien zijn als Zoey Brooks en wordt vergezeld door originele castleden Erin Sanders (Quinn), Sean Flynn (Chase), Matthew Underwood (Logan), Christopher Massey (Michael), Abby Wilde (Stacey) en Jack Salvatore (Mark).

Ik vind het geweldig om terug te zijn bij mijn PCA-familie en het verhaal van Zoey en alle personages die de fans kennen en liefhebben voort te zetten.

Jamie Lynn Spears

Productie begonnen

De productie is inmiddels begonnen. De film wordt gemaakt voor de Amerikaanse streamingdienst Paramount+, waarvan de content in Nederland doorgaans op SkySowtime verschijnt. Een releasedatum is nu nog niet bekend.

Zoey 101 (2005‑2008)
6.1
Kijk op Videoland • Zoey Brooks en haar broer, Dustin, wonen hun eerste dag bij op Pacific Coast Academy. Een particuliere kostschool die voor het eerst in haar geschiedenis meisjes inschrijft.
Beeld: Still 'Zoey 101' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Films Video on demand SkyShowtimeZoey 101 (2005–2008)

Meer SkyShowtime

Meer SkyShowtime

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws