Nieuwe Jurassic World 3-video met 'echte' Triceratops

Nieuwe Jurassic World 3-video met 'echte' Triceratops
1 februari 2020 om 16:24

CGI heeft ervoor gezorgd dat filmmakers verbazingwekkende beelden met veel spektakel op het grote scherm kunnen toveren. Uiteindelijk gaat er echter niets boven het zien van echte effecten. In het geval van de Jurassic World-filmreeks wordt er – net als bij de Jurassic Park-films – gebruikgemaakt van poppenspel en animatronic om een aantal dinosauriërs tot leven te wekken. Jurassic World: Dominion (2021) zal deze traditie voort gaan zetten.

De Amerikaans regisseur en scenarioschrijver Colin Trevorrow tweette de volgende kleine video:

Hoewel de Jurassic World-films duidelijk gebruik hebben gemaakt van CGI, vooral als het gaat om de grotere dinosauriërs, is het leuk om te zien dat er in bepaalde gevallen poppenspel en animatronic gebruikt wordt, net als Steven Spielberg deed in het originele Jurassic Park (1993) al bijna 30 jaar geleden.

Jurassic World: Dominion (2021)

Jurassic World: Dominion (2021)

'Jurassic World 3' is een film uit 2021 in het genre actie / avontuur. In de film, geregisseerd door Colin Trevorrow, spelen onder anderen Laura Dern en Bryce Dallas Howard.

Na het doorgeven van zijn taak aan J.A. Bayona voor Jurassic World: Fallen Kingdom (2018), zit Colin Trevorrow terug in de regisseursstoel voor Jurassic World 3, naast het produceren en schrijven van het script met Emily Carmichael op basis van een verhaal dat hij en Derek Connolly hebben bedacht. Hoewel er nog geen specifieke plot is onthuld voor deze nieuwste film, moet het een viering gaan worden van de hele Jurassic Park-franchise en zal de film in ieder geval niet draaien om dinosauriërs die steden aanvallen en zullen er ook geen hybride dinosauriërs in voorkomen.

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard, zullen terugkeren in hun rollen als respectievelijk Owen Grady en Claire Dearing en zullen zich aansluiten bij hun Fallen Kingdom-collega’s Justice Smith en Daniella Pindea. Bovendien zullen in Jurassic World 3 Sam Neill's Alan Grant, Jeff Goldblum's Ian Malcolm en Laura Dern's Ellie Sattler terugkeren. Terwijl Goldblum kort in Fallen Kingdom verscheen, wordt verwacht dat hij en de rest van het iconische Jurassic Park-trio een grote rol zullen gaan spelen in deze nieuwe film.

Jurassic World 3 staat gepland voor 11 juni 2021. Volgende maand wordt er gestart met filmen.

Beeld: Cover van film 'Jurassic World 3' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's FilmsJurassic World: Dominion (2021)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…