Er komen nog vier Adam Sandler-films naar Netflix

Er komen nog vier Adam Sandler-films naar Netflix
1 februari 2020 om 12:00

Netflix heeft opnieuw het contract met Adam Sandler en zijn productiebedrijf, Happy Madison Productions, verlengd voor nog eens vier films voor de streamingdienst. Het bedrijf kondigde ook aan dat Sandler's komedie Murder Mystery (2019) de meest populaire film was in 2019, en het meest bekeken stukje content van de dienst vorig jaar in de VS, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Mexico, Colombia, Argentinië, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten.

Adam Sandler tekende eerst een overeenkomst met Netflix voor de productie en de hoofdrol in vier films exclusief voor Netflix in 2014, en vernieuwde die overeenkomst voor nog eens vier films in 2017. Sindsdien heeft de acteur en komiek in verschillende films de hoofdrol gespeeld: The Ridiculous 6 (2015), The Do Over (2016), Sandy Wexler (2017), The Week Of (2018), Murder Mystery en Stand-upcomedyspecial Adam Sandler: 100% Fresh (2018).

Murder Mystery (2019)

Murder Mystery (2019)

'Murder Mystery' gaat over een New York City politieagent (Adam Sandler) en zijn vrouw (Jennifer Aniston) die op een langverwachte reis naar Europa gaan.
6.0

Bovendien speelde Sandler onlangs in A24's veelgeprezen drama Uncut Gems (2019). Hoewel de film geen deel uitmaakt van Sandler's bredere overeenkomst, werd die film ook medegefinancierd door Netflix. Deze film is vanaf gisteren op Netflix te zien.

"Of je hem nu kent als Sandman, de Water Boy, Billy Madison, Happy Gilmore, Nick Spitz of gewoon Adam, één ding is duidelijk: onze leden kunnen geen genoeg van hem krijgen," zegt Ted Sarandos, de chief content officer van Netflix, in een verklaring waarin de uitgebreide overeenkomst wordt aangekondigd. "Ze houden van zijn verhalen en zijn humor, zoals we zagen met Murder Mystery. Dus ik kan niet meer opgewonden zijn om onze samenwerking met Adam en het Happy Madison-team uit te breiden en meer glimlachen over de hele wereld te leveren."

Uncut Gems (2019)

Uncut Gems (2019)

'Uncut Gems' volgt Howard Ratner (Adam Sandler), een charmante juwelier uit New York City die altijd op zoek is naar een manier om geld te verdienen.
7.7

De reden dat Netflix de overeenkomst uitbreidt is eenvoudig: Netflix-kijkers lijken Sandler's gevoel voor humor echt te waarderen. Volgens Netflix hebben kijkers meer dan twee miljard uur naar Sandler's films op Netflix gekeken sinds The Ridiculous 6 in 2015 in première ging, waarbij meer dan 83 miljoen huishoudens in de eerste vier weken naar Murder Mystery keken (houd hierbij wel in gedachten dat Netflix' aantal van wat een 'view' is een beetje scheefgetrokken is, zoals we eerder hier al meldden).

Beeld: Still uit de film 'Murder Mystery' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…