'Fast & Furious 9' is broer tegen broer

'Fast & Furious 9' is broer tegen broer
1 februari 2020 om 09:44

De trailer voor de nieuwste film uit de Fast & Furious-franchise, Fast & Furious 9 (2021), is tijdens het 'The Road to F9 trailer drop en concertevenement' door Universal Pictures uitgebracht. In de trailer zijn een aantal bekende gezichten en een aantal nieuwe gezichten te zien. Vin Diesel's Dom Toretto zien we onder anderen samen met zijn broer Jakob, gespeeld door John Cena.

Eerder schreven we al over een nieuwe teaser en het evenement waarbij de trailer uitgebracht zou gaan worden. Nu is het zover en kan de trailer hieronder bekeken worden.

Fast & Furious 9 zou oorspronkelijk op 19 april 2019 in de bioscoop te zien zijn, maar werd een jaar vooruitgeschoven om plaats te maken voor de eerste spin-off in de serie, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019), die augustus 2019 in première is gegaan. Als gevolg daarvan zal Fast & Furious 9 vanaf 21 mei 2020 te zien zijn, waarbij Justin Lin terugkeert als regisseur in de franchise, na het leiden van Fast & Furious 3 tot en met 6. Dan Casey zal het scenario schrijven naast Chris Morgan, gebaseerd op Lin’s verhaal.

Fast & Furious 9 (2021)
Dominic Toretto leidt een rustig leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt.

De film toont de terugkeer van Vin Diesel als Dominic Toretto, Michelle Rodriguez als Letty Ortiz, Jordana Brewster als Mia Toretto, Tyrese Gibson als Roman Pierce, Ludacris als Tej Parker, Enrique Guzman als Simon Toretto, Nathalie Emmanuel als Ramsey, Helen Mirren als Magdalene Shaw, Charlize Theron als Cipher en John Cena als Jakob. Daarnaast zijn Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett en Michael Rooker gecast voor deze nieuwste Fast & Furious-film.

Vanaf 21 mei barst het spektakel los in Fast & Furious 9!

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: NBCUniversal
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsFast & Furious 9 (2021)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws