'Fast & Furious 9' eerste officiële teaser uitgebracht

De trailer van de film volgt volgende week

'Fast & Furious 9' eerste officiële teaser uitgebracht
25 januari 2020 om 10:57
29 januari 2020 om 12:38

Een nieuwe teaser is uitgebracht voor Universal Pictures' Fast & Furious 9 (2020) met een aankonding voor de trailer die op 31 januari te zien zal zijn.

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat Fast & Furious 9 vorig jaar al uit zou komen, maar de film werd een jaar opgeschoven om plaats te maken voor de eerste spin-off van de reeks, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019), die afgelopen augustus in première is gegaan. Als gevolg daarvan zal de film 21 mei dit jaar in de bioscoop te zien zijn.

De franchise biedt erg veel entertainment voor een breed publiek en is daardoor ook erg succesvol. Elke film heeft namelijk tot nu toe al meer dan 500 miljoen dollar opgeleverd, met zowel Fast & Furious 7 (2015) als Fast & Furious 8 (2017) (The Fate of the Furious) zelfs meer dan 1,2 miljard dollar per film, waardoor het een van de meest winstgevende actiefranchises in Hollywood is.

Ondanks het feit dat Dwayne Johnson niet in deze nieuwste Fast & Furious-film zal gaan verschijnen, wordt er wel verwacht dat ook deze film weer een succes gaat zijn en meer dan 1 miljard in het laatje gaat brengen wereldwijd.

De film toont de terugkeer van Vin Diesel als Dominic Toretto, Michelle Rodriguez als Letty Ortiz, Jordana Brewster als Mia Toretto, Tyrese Gibson als Roman Pierce, Ludacris als Tej Parker, Enrique Guzman als Simon Toretto, Nathalie Emmanuel als Ramsey, Helen Mirren als Magdalene Shaw en Charlize Theron als Cipher. Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor onder anderen John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett en Michael Rooker. De regie is in handen van Justin Lin.

Volgende week, 31 januari, zal de trailer voor Fast & Furious 9 verschijnen en zal op FilmVandaag.nl op de filmpagina van de film te zien zijn.

Update: de trailer is inmiddels verschenen en is zowel hieronder als op de filmpagina van de film te zien.

Beeld: Still uit de film 'Fast & Furious 8' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's Films BioscoopFast & Furious 9 (2020)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…