Nieuw op Netflix: de beste films en series van week 4

Een selectie van nieuwe films en nieuwe series op Netflix

Nieuw op Netflix: de beste films en series van week 4
25 januari 2020 om 13:27

Week 4 was voor Netflix een wat magere week met weinig grote releases en bekende titels. We lichten deze week vier series en twee films uit die nieuw op Netflix zijn verschenen.

Uitgelichte series

Spaanstalige drama's op Netflix zijn steeds populairder geworden, vooral dankzij de misdaadserie La casa de papel (2017– ) en meer recentelijk Vis a Vis: Locked Up (2015– ). Om je alvast in de stemming te krijgen voor het vierde seizoen van La casa de papel is vanaf deze week de serie No te puedes esconder op het platform te zien.

Arrow is na een pauze van 1.5 maand teruggekeert naar Netflix. Aflevering 8 is vanaf deze week op het platform te zien en de komende twee weken zullen er nog twee andere afleveringen bij gaan komen.

Ook The Ranch met Ashton Kutcher is terug. Netflix trakteerde haar kijkers deze week met het tweede deel van het vierde seizoen.

Sabrina is terug van weggeweest in Chilling Adventures of Sabrina met het eerste deel van seizoen 2 dat vanaf deze week te zien is. Wanneer het tweede deel van dit seizoen op Netflix gaat verschijnen is nog niet bekend.

Uitgelichte films

Qua films had Netflix een erg magere week. Wel verraste de streamingdienst met een nieuwe korte film van David Lynch, genaamd What Did Jack Do?. Hier schreven wij eerder deze week al een klein artikel over. Daarnaast is vanaf deze week het Taiwanese misdaaddrama A Sun te zien. In zijn vijfde speelfilm vindt de Taiwanese regisseur Chung Mong-hong tederheid en geweld in een hardwerkende familie waarvan de twee zonen in tegengestelde richting opgroeien.

Bekijk al het nieuwe aanbod op Netflix via: Nieuw op Netflix, Nieuwe films op Netflix en Nieuw series op Netflix

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…