Liveactionfilm Disney-klassieker Bambi aangekondigd

Liveactionfilm Disney-klassieker Bambi aangekondigd
25 januari 2020 om 15:35

Disney's Bambi (1942) keert terug als liveactionfilm. Nu de studio levensechte leeuwen en tijgers en vliegende olifanten naar het grote scherm heeft gebracht, richt het zijn aandacht op herten.

Na het succes van hun liveactionremakes in 2019, is Disney duidelijk klaar om door te gaan met het updaten van zijn klassiekers. Na de films The Jungle Book (2016) en The Lion King (2019), zal de volgende remake van een Disney-klassieker met dieren uit het handgetekende animatietijdperk de tranentrekker zijn uit 1942.

Volgens The Hollywood Reporter, die het nieuws voor het eerst meldde, ziet de studio zijn nieuwe Bambi als iets wat moet gaan lijken op The Jungle Book en The Lion King. De stijl zal weer erg fotorealistisch gaan worden met dieren die niet echt zijn, maar er wel levensecht uitzien.

Co-schrijver van deze nieuwe, modernere versie van Bambi naast Geneve Robertson-Dworet (die ook meeschreef aan de recente Tomb Raider 2 (2021) met Alicia Vikander in de hoofdrol), is schrijfster Lindsay Beer. De recentste projecten van Beer zijn de Netflix Original Sierra Burgess Is a Loser (2018) en de nog te verschijnen film Chaos Walking (2020).

Het is nog niet bekend wanneer Bambi in productie zal gaan. In de tussentijd kunnen fans van Disney uitkijken naar Disney's volgende liveactionfilm, Mulan (2020), die vanaf 26 maart in de bioscoop te zien is.

Beeld: Still uit de film 'Bambi' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…