Komt er een seizoen 2 van 'Les Combattantes' op Netflix?

Komt er een seizoen 2 van 'Les Combattantes' op Netflix?

Vanaf vorige week kijk je op Netflix naar Les Combattantes (2022). Voor iedereen die de acht afleveringen nu al heeft gezien, is de grote vraag: komt er een tweede seizoen van de oorlogsserie over vier vrouwen tijdens de Eerste Wereldoorlog? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Seizoen 1 van Les Combattantes nu te zien

In Les Combattantes is het 1914 en rukt het Duitse leger steeds meer op in Frankrijk. De mannen moeten naar het front en we volgen vier vrouwen die achterblijven en worstelen met de andere, rampzalige gevolgen van de oorlog. Zo volgen we Marguerite, een mysterieuze prostituee in Parijs; Caroline, een vrouw die aan het hoofd staat van een fabriek; Agnes, moeder-overste van een klooster; en de feministische verpleegster Suzanne.

Komt er een tweede seizoen van Les Combattantes op Netflix?

Ondanks de nu al grote interesse in de oorlogsserie, lijkt een tweede seizoen onwaarschijnlijk. De serie uit Frankrijk is namelijk een miniserie, wat inhoudt dat het (hoogstwaarschijnlijk) bij één seizoen zal blijven. Het komt maar zelden voor dat een miniserie alsnog wordt verlengd met een tweede seizoen, zoals bijvoorbeeld ooit gebeurde met Tiger King (2020‑ ). Een tweede seizoen voor Les Combattantes zit er waarschijnlijk dus niet in, maar je weet het nooit bij Netflix.

Alle afleveringen van Les Combattantes seizoen 1 zijn nu te zien op Netflix.

Les Combattantes (2022)
7.5
Kijk op Netflix • Frankrijk, 1914. Het Duitse leger rukt op en mannen vertrekken naar het front. Vier vrouwen kampen bij hen thuis met de desastreuze gevolgen van de oorlog.
Beeld: Still 'Les Combattantes' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLes Combattantes (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws