Disney+ komt met eigen 'Don't F**k With Cats'-achtige docuserie: 'Web of Death'

Disney+ komt met eigen 'Don't F**k With Cats'-achtige docuserie: 'Web of Death'

Ken je Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer (2019) nog op Netflix? Disney+ brengt binnenkort een eigen versie uit van een docuserie over online speurders met Web of Death (2023‑ ). Volgende maand is het al zover.

Elke aflevering een andere zaak

In tegenstelling tot Don't Fuck With Cats, waarin in één zaak wordt gedoken gedurende drie afleveringen, draait elke aflevering van Web of Death om een andere misdaad. Elk verhaal wordt gepoogd op te lossen met behulp van amateurspeurneuzen.

Web of Death (2023‑ )
7.9
Kijk op Disney+ • Online bloedhonden gebruiken hun vingerafdrukken, DNA-databanken en de ontzagwekkende kracht van sociale media om de meest gruwelijke, mysterieuze en bizarre moorden op te lossen.

Eén van de zaken die in de nieuwe docuserie wordt behandeld, is de 40-jaar-oude zaak van het lichaam van een onbekende vrouw die werd geïdentificeerd met het behulp van online speurders. In één geval werd er een hoofd gevonden in een emmer uitgehard cement. Zal deze serie net zo'n wereldwijde hit worden als Don't Fuck With Cats?

Volgende maand op Disney+

Web of Death is vanaf 22 februari te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Web of Death' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Web of Death (2023‑ )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws